Έχασε και το τηλεοπτικό κοινό ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ


Τα είχαμε πει και τις προάλλες πως ο συγκεκριμένος Παναθηναϊκός κάποια στιγμή θα χάσει και το τηλεοπτικό του κοινό και όχι μόνο αυτό που πήγαινε στο γήπεδο.

Η στιγμή αυτή έφθασε δυστυχώς για την ομάδα που κάποτε τέτοιες μέρες έφερνε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.Δεν μιλάμε στην Ελλάδα γιατί η καψούρα των φίλων και οπαδών της ομάδας ήταν είναι και θα είναι πάντα η Ευρώπη.

Θα μου πείτε ποια Ευρώπη τώρα εδώ κινδυνεύεις να μην μπεις στα playoff με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μπόλονι δεν είναι μάγος,είναι ένας όμως κανονικός προπονητής που θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα στα ίσια της.Εάν το καταφέρει όμως αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

Δεν βλέπεται αυτό το χάλι.Ούτε να πάρουν την λεγόμενη επαγγελματική νίκη δεν μπορούν με τον Βόλο,την Λάρισα και οποιαδήποτε μικρομεσαία ομάδα της τρομερής SUPERLEAGUE.

To εμβόλιο για τον Covid-19 πιο γρήγορα θα βρεθεί από το εμβόλιο για την ανάσταση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού να είστε σίγουροι.

Μόλις ανοίξουν τα γήπεδα,ο κόσμος του τριφυλλιού δεν θα πατάει στο γήπεδο και η διοίκηση θα λέει φοβούνται μην κολλήσουν Covid-19 να είστε σίγουροι.

Το παιχνίδι δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε.Τι να πούμε για το χαμένο πέναλτι;Τα λάθη και την χαλαρότητα στην άμυνα;

Φέρτε μας τον ψυχίατρο να δούμε τι θα γίνει να τον τρελάνουμε και αυτόν και βάζελος να γίνει…

Κάτι άκουσα ότι θα έχουμε νέα για το γήπεδο μέσα στην βδομάδα.Λόγια,λόγια ψεύτικα…

Υ.Γ.Αφήστε του Ολυμπιακούς τι κάνουν ή δεν κάνουν στην Ευρώπη.Η ομάδα θέλει νέους Παναθηναϊκούς να γεννά όχι νέους αντιολυμπιακους..

 

Διαβάστε Περισσότερα