Έχει δρόμο ακόμα έως το Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι βλέπει να απορρίπτεται βελτιωμένη προσφορά μεταγραφής του Μοΐζες Καϊσέδο ύψους 70 εκατομμυρίων λιρών, καθώς ο μέσος της Μπράιτον συνεχίζει να πιέζει για μετακίνηση στο Στάμφορντ Μπριτζ

Η Τσέλσι φέρεται να έκανε μια βελτιωμένη προσφορά 70 εκατομμυρίων λιρών (92 εκατ. δολαρίων) για τον Μοΐζες Καϊσέδο αλλά απορρίφθηκε από την Μπράιτον χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ

Η εν λόγω προσφορά κατατέθηκε στους “Γλάρους” τη Δευτέρα και δεν περιλαμβάνει καμία επιπλέον προσφορά. Τελικώς απορρίφθηκε από την Μπράιτον, μετά την αρχική προσέγγιση των 60 εκατ. λιρών (79 εκατ. δολαρίων) από την Τσέλσυ και τώρα όλα είναι στον αέρα.

Η Athletic αναφέρει ότι η Τσέλσι ανέβασε το στοίχημα σε ένα μακροχρόνιο σίριαλ που εκτείνεται από τον Ιανουάριο, με τους Μπλε να αρνούνται να εγκαταλείψουν τον κορυφαίο τους στόχο. Ο Καϊσέδο έχει παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να απορρίψει την ευκαιρία να ενταχθεί σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με τους προσωπικούς όρους να λέγεται ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί.

Ο διεθνής με το Εκουαδόρ Caicedo αποκτήθηκε απο την Μπράιτον στην περιοδεία της ομάδος κατά την προετοιμασία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά μένει να δούμε αν θα έχει άλλη μια αγωνιστική περίοδο με τον σύλλογο. Οι “γλάροι” ζητούν περίπου 100 εκατ. λίρες (131 εκατ. δολάρια) από οποιαδήποτε συμφωνία που θα περιλαμβάνει ένα πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο που έχουν δεσμεύσει με συμβόλαιο μέχρι το 2027.

Διαβάστε Περισσότερα