ΕΧΕΙ ΣΦΥΓΜΟ , ΠΙΕΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ | DRAZEN

Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι έχει σφυγμό και μπόρεσε να ανταγωνιστεί σε μεγάλο βαθμό το physical παιχνίδι της Μονακό. Βέβαια δεν ήταν αρκετό και η έλλειψη δημιουργού φάνηκε και στα 19 λάθη.
Πολλές φορές λάθος πάσα από επαναφορά αλλά και στην πρώτη πάσα στην επίθεση ενώ στο πρώτο ημίχρονο το κεντρικό screen είχε πάθει βραχυκύκλωμα.
Ο καλός επιθετικά Gudaitis δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στην άμυνα και στο κάθετο παιχνίδι της Μονακό. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κακός επιθετικά , όντας μάλιστα τελευταίος σε επιθετικό efficiency στην διοργάνωση.
Το roster δεν διαθέτει παίχτες με off-ball δράση που μπορούν να ανοίξουν το γήπεδο. Οι καλές μονάδες χρειάζονται αρκετή ώρα τη μπάλα στα χέρια τους για να δημιουργήσουν πήγες σκορ.
Ο Bacon θα δώσει σκορ στην ομάδα και παιχνίδι στο ανοιχτό γήπεδο που επιτέλους κάποιος να τελειώνει αποτελεσματικά τις φάσεις. Η ομάδα του Παναθηναϊκού εκδηλώνει πολλές απαράδεκτες επιθέσεις που τις χαρακτηρίζει η στασιμότητα.
Ο Ponitka κάνει τα πάντα αλλά τα λάθη στη δημιουργία που πραγματοποιεί είναι πολλά. Από την άλλη ο Παπαγιάννης επιθετικά είναι χαμένος και στην άμυνα δεν έχει συγκέντρωση.
Προσωπική μου εκτίμηση πως εάν το ματς είχε γίνει στην έδρα της Μονακό , η διαφορά θα ήταν στο +20. Το Ο.Α.Κ.Α. βοήθησε αλλά το ερώτημα και το ζητούμενο συνάμα είναι για πόσο ακόμα.
Υπομονή δεν υπάρχει , οι ήττες έγιναν συνήθεια ακόμα και εάν παλεύουν οι πράσινοι τα ματς και πλέον ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να ξαναφτιάξει το roster του ή καλύτερα να κάνει μια ανακατανομή.

DRAZEN

Διαβάστε Περισσότερα