“ΕΦΥΓΕ” με το κεφάλι ”Ψηλά” SERPICO

Μπράβο ρε ΑΕΚ, έπαιξες σάν ΑΕΚ. Για την φανέλα καί την ιστορία της. Όλα για όλα σε ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο, στο καβούκι τους οι Τούρκοι πού σαστισμένοι ψάχνονταν να δούν τί γίνεται.

Πίεση η Ένωση, κατοχήκαί αυτό οδηγεί την Τραμπζονσπόρ σε λάθος πού ο Λιβάγια δεν συγχωρεί. Στο 24″λεπτό τό 0-1. Σε πανικό οι Τούρκοι, σε μεγάλα κέφια Μάνταλος, Λιβάγια πού δεν αφήνουν σε ησυχία την άμυνα τών γηπεδούχων. Ανατροπή στον Ολιβέιρα καί πέναλτι μόλις σε πέντε λεπτά μέσα .

Ο Μάνταλος εύστοχα καί στο 30″λεπτό 0-2. Η πρόκριση τώρα ποιο κοντά. Τα Μεμέτια τά έχουν χαμένα καί η ΑΕΚ θά κυνηγήσει κιόλας στο πρώτο ημίχρονο την ανατροπή. Φτιάχνει το παιχνίδι έχει ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρει.Πολύ καλή εμφάνιση καί ελπίδες για πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι θά βγουν περισσότερο πιεστικοί , ανέβασαν την απόδοσή τους καί είχαν μία δύο καλές ευκαιρίες για να κάνουν το γκολ. Οι δυνάμεις αρχίζουν να εγκαταλείπουν τούς παίκτες της ΑΕΚ , πού μάχονται για το τρίτο γκολ. Έχουν μια φάση μεγάλη με τόν Ολιβέιρα που χάνεται καί γενικά τά παίζει όλα για όλα.

Τά Μεμετια βρίσκουν τώρα περισσότερους χώρους, αλλά γενικά η άμυνα τής Άμυνα τής Ένωσης με τριάδα Τσιγκρίνσκι , Λιβάγια  καί Οικονου πάει πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες έχουν δώσει τά πάντα καί βγάζουν ψυχή & πείσμα. Δυστυχώς η ΑΕΚ θα πληρώνει το κακό πρώτο ματς στο Ο.Α.Κ.Α χωρίς νά κάνει άλλο ένα γκολ ή Ένωση καί η πρόκριση θα χαθεί. Κρίμα για τόν αποκλεισμό αλλά πραγματικά πολλά μπράβο για τόν αγώνα τών παικτών καί την πίστη για ανατροπή.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα