Έγινε το αυτονόητο στο Cas! |Jago1914!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ για την ομάδα του ΑΡΗ, όπου μετά από την περιπέτεια που μπήκε εξαιτίας της ανεξήγητης απόφασης της ΕΠΟ για αφαίρεση 6 βαθμών από το φετινο πρωτάθλημα,δικαιωθηκε στο CAS εν τέλη παίρνοντας πίσω τους βαθμούς που κέρδισε στο χορτάρι.

Η απόφαση είναι ένα ηχηρό χαστούκι προς τις ελληνικές αρχές που κρίνουν την τύχη του ποδοσφαίρου, καθώς δεν βρεθηκε σε κανένα σημείο εμπλοκή της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ όπως άλλωστε θα μπορούσε να διαπιστώσει και ένα μικρό παιδί αφού ο ίδιος ο εμπλεκόμενος παίχτης παραδέχτηκε ότι ολόκληρη την διαδικασία την κίνησε ο ιδιος προς όφελος του χωρίς καμμια εμπλοκή του ΑΡΗ.

Η ομάδα των κιτρινομαυρων πλέον περιμένει και την δικαίωση του στην δεύτερη σοβαρή υπόθεση που έχει προσφύγει στο CAS  που αφορά την απαγόρευση μεταγραφων  λόγω εγκληματικων παραλειψεων της ΕΠΟ. Κάτι δεν λειτουργεί καλά είναι σίγουρο και οι παραλείψεις και οι περίεργες αποφάσεις αφορούν αποκλειστικά την ομάδα του ΑΡΗ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις γίνονται όλα πολύ εύκολα και απλά.

Μετά την σημερινή δικαίωση του ΑΡΗ, στο αγωνιστικό κομμάτι εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή του στα πλέι οφ, φιγουραροντας στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα βαθμό από την 3η θέση. Πλέον η ομάδα συγκεντρώνεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, καθώς μετά την έλευση του Μπουργος  δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της ώστε να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Jago1914!

Διαβάστε Περισσότερα