ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ Ι ΡΟΣΤΟΦ004

Μάντης Κάλχας βγήκα την προηγούμενη εβδομάδα όταν έλεγα ότι θα χάσουμε και από τον Ιωνικό. Για άλλον ένα αγώνα ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε με κομμένα τα φτερά και φυσικά πρέπει να ξεχάσει ότι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα και να επικεντρωθεί έστω με όσες δυνάμεις του απομένουν στην Ευρώπη.

Αυτό Κύριοι εκεί στην Διοίκηση, δεν είναι ΠΑΟΚ!!! Ντροπιάζετε την φανέλα και οι περισσότεροι αν εξαιρέσεις έναν Ζιβκοβιτς θα πρέπει να αποχωρήσουν!!!

Επίσης Κύριε Λουτσέσκου διαβάσαμε ότι θα βγάλετε αντίδραση σήμερα. Μα εσείς δεν είστε που από το Σεπτέμβρη ζητήσατε αυτούς τους παίκτες, νομίζοντας ότι επειδή πήρατε ένα πρωτάθλημα την περίοδο 2018-2019, θα το ξαναπάρετε  με τους ίδιους;; ΛΑΘΟΣ!!!

Η ομάδα χρειάζεται καινούριο Αίμα και ναι γιατί όχι από τη Δεύτερη ομάδα, να δούμε πιτσιρικάδες και όχι παίκτες κοντά στο τέλος της καριέρας τους. Αρχίσαμε να αναπολούμε εποχές Πάμπλο Γκαρσία ( Λύρατζης , Κωνσταντέλλιας , Κούτσιας και Τσιγγάρας). Στο δια ταύτα…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ!!!!

Και για να γίνω πιο σαφής:

Έγκλημα = 30 λεπτά μπάλα

Τιμωρία= 60 λεπτά ανορθογραφίας με υπογραφή Λουτσέσκου.

Μοιραία λοιπόν το τελικό αποτέλεσμα είναι: ΙΩΝΙΚΟΣ- ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 3-2

Εκεί στο Ροστόφ λοιπόν αν ακούει κανείς και δεν έχουν παγώσει οι ιντερνετικές γραμμές μέσω SKYPE, ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΣΑ και να αφήσετε τα ΜΑΧΑΙΡΙΑ στα τραπέζια. Ο νοών νοείτω!!!

 

 

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα