ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΕΡΕ’ΙΡΑ ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ 24/8 ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΝΓΚ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επισημοποίησε τα πεπραγμένα της χθεσινης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η ανανέωση συμβολαίων του Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα και Χουάν Μαρτίν Φερναντεζ,με τους ίδιους ορους και λήξη της συνεργασίας στις 31 Ιουλίου 2020. Επίσης, η Ε.Ε έκανε δεκτή την εισήγηση της Super League 1 και το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Αυγούστου 2019. Η παραμονή του Βιτορ Μέλο Περέιρα στην κεντρική επιτροπή διαιτησίας έλαβε και τυπική υπόσταση, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Οι τοποτηρητές τον FIFA και ΟΥΕΦΑ ζήτησαν αμέσως μετά την έναρξη της συνεδρίασης να προηγηθεί όλων το θέμα του Πορτογάλου αρχίδιαιτητη, ένα θέμα οποίο βρισκόταν αρκετά πίσω 21′ στην ημερήσια διάταξη. Ένα θέμα για το οποίο δεν έγινε καν ψηφοφορία, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης Χέρμπερτ Χουμπελ να διαμηνύει πως δεν τίθεται προς ψήφιση, είναι απόφαση της FIFA. Το Υπερεξαντλησαμε. Δεν έπρεπε να το συζητάμε καν. Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, είχε επιφυλάξεις ως προς το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης Περέιρα, από τη στιγμή που ουσιαστικά η παρουσία του επιβλήθηκε από τη FIFA, εντέλει όπως δήλωσε πως είναι σεβαστή η απόφαση του προέδρου.

Υστερα από αυτή την εξέλιξη 7 συμβουλοι της Ομοσπονδίας φίλα προσκείμενοι στην ΑΕΚ, αποχώρησαν και η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους 10. Οι αποχωρήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να περάσει ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς μειοψηφικά, αφού ψηφίστηκε μόνο από 8 σύμβουλους. Ησυνεδρίαση συνεχίστηκε με παρόντες τους 10 από τους 17 συμβούλους. Ητοι τους οκτώ και τους Μηνά Λυσάνδρου και Τάκη Αγραφιώτη.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΙΑΝΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα