Έγραψε ιστορία ο Hamilton.. Σωτήρης Βάζελος

O Lewis Hamilton ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix του Eifel στην πίστα του Nurburgring έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στον έβδομο τίτλο του και έγραψε ιστορία καθώς έπιασε τον Michael Schumacher με 91 νίκες στη ιστορία του σπορ.
Σπουδαίο επίτευγμα για τον Βρετανό που λογικά θα τον δούμε να πετυχαίνει ακόμα περισσότερες νίκες και να ανοίγει και άλλο την ψαλίδα.Ποιος θα το πίστευε πως όταν έφευγε ο Michael Schumacher από την ενεργό δράση την πρώτη φορά θα έσπαγαν τόσο γρήγορα τα ρεκόρ του.
Μάλιστα ο γιος του Mick έκανε δώρο στον Lewis Hamilton ένα αυθεντικό κράνος του πατέρα του σε μια συγκινητική στιγμή στο τέλος του αγώνα.Το ζήτημα είναι που θα φτάσει τα ρεκόρ ο Βρετανός πια,ο οποίος κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος.. Ωριμάζει σαν το παλιό καλό κρασί.
Το νέο συμβόλαιο του με την Mercedes τον περιμένει και το ποσό που θα γράφει η επιταγή θα είναι αστρονομικό καθώς μπορεί να υπάρχει η πανδημία αλλά ο πιο επιτυχημένος πιλότος στην ιστορία του σπορ σε αριθμούς αξίζει να βάλει στα ταμεία του το μέγιστο χρηματικό ποσό για να γίνει και ο πιο αλμυρός αθλητής στον κόσμο…

Διαβάστε Περισσότερα