Είχε τά πάντα εκτός από το γκολ!!!!

Ήταν από την αρχή φαβορί τόσο όταν κληρώθηκε με τούς Κύπριους, αλλά το έδειξε καί στο γήπεδο ο Άρης. Ανώτερος σε όλα τά επίπεδα επιβλήθηκε στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει η ομάδα τής Θεσσαλονίκης. Μπήκε δυνατά καί στο 5 λεπτό ο Ίντεγε σε τετ α  τετ δεν σκοράρει.

Σε όλες τίς γραμμές οι κιτρινόμαυροι είναι ανώτεροι, πιέζουν καί ψάχνουν το γκολ για να ανοίξουν το παιχνίδι. Ιδιαίτερα δραστήριος ο Τόνσο πού το είχα πει ότι θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τόν Άρη. Αλλάζει πλευρές , δημιουργεί , κάνει τό παιχνίδι , ο Ίντεγε πού ψάχνει την ευκαιρία για το γκολ καί επίσης P νεοαποκτηθείς Σουηδός , Σούντγκρεν κάνουν τόν Άρη επιβλητικό μέσα στο τερέν.

Ειδικά ο Τόνσο οργώνει όλες τίς πλευρές. Ο Σούντγκρεν έχει πολύ ωραία ανεβάσματα καί μπαλιά διαβήτη, όπως καί σέντρα. Βοήθησε πολύ ο Φετφατζίδης πού στο 40″ λεπτό έχει φοβερή ευκαιρία με όμορφο Σουτ στο δοκάρι. Γενικά όλος ο Άρης είναι καλός φτιάχνει παιχνίδι αλλά οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ. Θεατές οι Κύπριοι στο Ά ημιχρόνο απλά κοιτάζουν να μήν δεχθούν γκολ.

Στο ίδιο έργο θεατές καί στο ΄Β ημιχρόνο με τόν γηπεδούχο Άρη να πιέζει ακόμα ποιο πολύ. Η άμυνα τών Κιτρινόμαυρων δεν κινδυνεύει αλλά καί σωστά στημένη βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη τού παιχνιδιού από πίσω, με τούς Μπάσα καί Ρόουζ. Χαμένες ευκαιρίες για Ίντεγε καί Ντιγκινί καί ακόμα ένα δοκάρι για τόν Άρη στο 87″ λεπτό αυτή την φορά με τόν Ματίγια.

Όι αλλαγές πού έχει κάνει ο Παντελίδης είναι ολόσωστες καί την κατάλληλη στιγμή βγαίνει καί η κούραση τών Αρειανών,κάτι απολύτως φυσιολογικό. Σε παθητικό ρόλο οι φιλοξενούμενοι πάνε από το πουθενά νά ” κλέψουν” τόν αγώνα καί ένα όμορφο σουτ τού Γκαζαριάν βρίσκει τό οριζόντιο δοκάρι τού Κουέστα.

Αυτή είναι καί η καλύτερη φάση σε όλο τόν αγώνα για την Α.Ε Λεμεσού. Το ματς λήγει καί θεωρώ ότι αυτό το ισόπαλο σκορ αδικεί τόν Άρη. Είχε τά πάντα εκτός δυστυχώς το γκολ. Βάση εικόνας πιστεύω όμως ότι ο Άρης θα βρει το γκολ στην Κύπρο. Είναι καλύτερος σάν ομάδα καί θά είναι άδικο να μήν προκριθεί.

Άρης – ΑΕ Λεμεσού 0-0 Highlights & Δηλώσεις | Προκριματικά Europa League 1ος αγ. {25.7.2019}

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ COSMOTETV

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα