Είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα.

Τί άλλο θα ακούσουμε ρε παιδιά. Μόλις 25 μέρες μετά την εθνική Τραγωδία στο Μάτι, εκεί που ο καπνός έβγαινε ακόμα , εκεί πού ο πόνος δεν είχε τελειωμό, η τραγωδία δεν ξέραμε ακόμη πόσο μεγάλη θα είναι, ο Κυβερνήτης αυτού τού τόπου συγκλονισμένος μάλλον από τα γεγονότα καί αφού κάθε μέρα η θάλασσα ξεβραζε αδικοχαμένα πτώματα χωρίς να τελειώνει ο κατάλογος για τά θύματα, καλεσμένος λέει σε πανάκριβο γιοτ , έτσι για να ξεκουραστεί . Μάλιστα έπνιγε τόν πόνο  καί την δυστυχία του φουμάροντας ακριβά πούρα  καί πίνοντας  σπέσιαλ ουισκάκια.

Έτσι ρε ξεπερνάει μία εθνική τραγωδία ένας τιτανοτεράστιος ηγέτης. Ακριβώς έτσι. Τί δηλαδή θα ζητάει ενημέρωση, εξηγήσεις, θα ζητάει ευθύνες  καί θά σκίζεται να βρει λύσεις για να απαλύνει τόν πόνο τών κατοίκων στο Μάτι; Πλάκα κανετε τώρα; Δεν παίζουν τέτοια στοιχειώδη ένστικτα για την Ελλάδα. Αλλού αυτά. Μετά την κοροϊδία για ενημέρωση εάν γνώριζαν για θύματα, τώρα μαθαίνουμε ο Πανμεγιστος Αλέξης πώς έπνιγε τόν καιμο  καί τόν πόνο του.

Εμένα δεν μου κάνει εντύπωση , αντιθέτως θα ανησυχούσα εάν έκανε τα ανάποδα καί τά αυτονόητα. Δεν ισιωνει το πράγμα εδώ στην χώρα μας ρε μάγκες. Σκυταλοδρομία η πολιτική παπάρια στην Ελλάδα. Ο Ένας σερβίρει το ίδιο στον άλλον καί από πίσω οι πρόθυμοι χειροκροτητές. Δεν τρέχει τίποτα.

Γεια σας!!!

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα