Είναι το εμβόλιο η απάντηση; Η επίσημη έκθεση του C.D.C. για τις παρενέργειες του εμβολίου I El Comandante
Πολλά έχουν ακουστεί για το περιβόητο εμβόλιο και άλλα τόσα έχουν γραφτεί γι’ αυτό. Ο κόσμος παραμένει διστακτικός. Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, η πλειονότητα του κόσμου, δηλώνει από αρνητική έως και ουδέτερη, απέναντι σε ένα μη επαρκώς δοκιμασμένο εμβόλιο.
Οι επιστήμονες που το υποστηρίζουν, δεν έχουν μέχρι στιγμής προσκομίσει τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία, που θα πείσουν τον απλό πολίτη, για την χρήση του. Αντίστοιχα οι πολέμιοί του, βασιζόμενοι ακριβώς σε αυτό το κενό, δίνουν τη δική τους μάχη. Ποιά μερίδα επιστημόνων και πληθυσμού, έχει δίκιο και ποιά άδικο, είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση.
Το πρόβλημα με την άποψη, είναι ότι (οι περισσότεροι εξ’ ημών) προσπαθούμε να την επιβάλουμε. Η γνώμη όμως είναι σαν την φωτιά… Έχεις μόνο μία υποχρέωση: να την περάσεις στον διπλανό σου. Αν αυτός την χρησιμοποιήσει για να φωτίσει τον δρόμο του ή για να πυρποληθεί ο ίδιος, αυτό είναι δικό του θέμα.
Η διαμόρφωση της άποψης έχει να κάνει με τα ερεθίσματα. Ακούς, βλέπεις, διαβάζεις, μαθαίνεις, διαμορφώνεις. Όταν όμως η όποια γνώμη, δεν βασίζεται σε επιχειρήματα και αποδείξεις, αλλά σε ένα άκρατο «Εγώ», τότε αυτομάτως γίνεται από αδύναμη έως και υποτελής, στην ισχυρογνωμοσύνη και στον εγωισμό και ουσιαστικά αυτο-εξουδετερώνεται.
Και συνήθως το αισθητήριο εκείνο, που κάνει τον άνθρωπο (χιλλιάδες χρόνια τώρα), να διαμορφώνει τη στάση του, απέναντι σε σοβαρά θέματα, είναι η κοινή λογική. Ένας κοινός παρονομαστής ο οποίος σπάνια λανθάνει…
Σήμερα, παραθέτω τις επίσημες θέσεις του C.D.C. (του Αμερικανικού Κέντρου Αντιμετώπισης Λοιμώξεων) που σε συνεργασία με την Pfizer, αναφέρεται στον τρόπο χρήσης και τις επιπτώσεις του εμβολίου.
Από τη στιγμή που το επίσημο Ελληνικό κράτος, μόνο να φανφαρολογεί και να προπαγανδίζει ξέρει, καλό είναι να γνωρίζετε και την άλλη πλευρά. Αυτήν που αφορά τις παρενέργειες και τις επιπτώσεις και να κρίνετε ανάλογα:
Πρώτον: Καλό θα ήταν, να μας πει ο κος. Κικίλιας αν τα όσα προβλέπει το C.D.C., σχετικά με τα μέσα παροχής άμεσης βοήθειας σε περίπτωση αλεργικού σοκ, υφίστανται στα ελληνικά νοσοκομεία. Γιατί ούτε μισή κουβέντα δεν ακούσαμε περί αυτών, παρά τη διθυραμβική υποδοχή και την πομπή που θύμιζε… λιτανεία, με την οποία συνοδεύτηκε η άφιξη της πρώτης παρτίδας εμβολίων…
Δεύτερον: Στο εξωτερικό, πρίν κάνεις το εμβόλιο, σου γνωστοποιουν γραπτώς και με αναλυτικό τρόπο τις τυχόν παρενέργειές του. Στην Ελλάδα, προφορικώς. Σήμερα σου είπαμε, αύριο… ξε-είπαμε. Στην χώρα μας, ούτε λέξη δεν έχει ακουστεί, ως πρός το γεγονός ότι η ίδια η φαρμακευτικη τονίζει ότι οι εμβολιαζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε παρακολούθηση από τα νοσοκομεία. Αλήθεια, συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα κύριε Κικίλια;
Τρίτον: Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά C.D.C, γίνεται ξεκάθαρο, ότι ομάδες πληθυσμού με προβλήματα ανοσοποιητικού, ακόμα κι αν κάνουν το εμβόλιο, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τον ιό…
Τέταρτον: Στην Έκθεση, τονίζεται επίσης, ότι το εμβόλιο ενδέχεται να μην καλύψει όλους τους εμβολιαζόμενους απέναντι στον κορωναϊό.
Πέμπτον: Οι παρενέργεις ακόμα δεν ξεκίνησε το εμβόλιο και κάνουν… πάρτυ. Με βάση τις διεξαχθείσες έρευνες, το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ισχυρούς πονοκέφαλους, αδιαθαισία, μυικούς πόνους, αδικαιολόγητη υπερκόπωση, υψηλό πυρετό, έντονες ζαλάδες, πόνο στις κλειδώσεις, κρυάδες, πρήξιμο μελών του σώματος, κ.α. Προσέξτε δε στην 5η παράγραφο του πίνακα, τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψαν, όλες αυτές οι παρενέργειες…
Έκτον: Ιδιαίτερη μνεία κάνει το C.D.C. για τις έντονες αλεργικές αντιδράσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου.
Αλήθεια κύριε Κικίλια, τα άτομα με αλεργίες, πώς θα αποδεικνύουν ότι τις έχουν, για να μην κάνουν το εμβόλιο;
Αυτή η μερίδα πληθυσμού, θα αποκλειστεί από την συμμετοχή του σε π.χ. ταξίδια, μετακινήσεις, κ.λ.π. επειδή δεν θα μπορεί να εμβολιαστεί;
Πάρτε θέση επιτέλους κι αφήστε τα επικοινωνιακά παιχνίδια, όταν πρόκειται για ζητήματα ζωής.
Έβδομον: Το C.D.C. στην πρόσφατη Έκθεσή του, αναφέρει ρητά ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θανάτους, μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας, μόνιμες βλάβες στον οργανισμό που μπορούν να διακόψουν την καθημερινές απλές λειτουργίες του, προβλήματα στην τεκνοποίηση και στις γεννήσεις, ανάγκη παρατεταμένης νοσηλείας.
Ναί, σύμφωνοι και η απλή ασπιρίνη ή το Depon, αν κάτσει κανείς και διαβάσει τις παρενέργειες που έχουν, μπορεί να ισχυριστεί, ότι δεν πάνε πίσω σε επίπεδο επιπτώσεων. Ωστόσο, η σύγκριση είναι άτοπη. Σκεφθείτε πόσες δεκαετίες υπάρχουν αυτά τα φάρμακα, πόσες εκτεταμένες έρευνες ετών προηγήθηκαν, πόσο δοκιμασμένα είναι και πόσοι έχουν χάσει τη ζωή τους, από ένα απλό, δοκιμασμένο και σε ευρεία χρήση χάπι και έχετε την απάντηση.
Με τις… υγείες σας……
El Comandante