Βάζω τον καφέ, βάζεις το ρόστερ; | Ο Τζες

Βάλε καφέ, αν καπνίζεις άναψε και ένα τσιγάρο και στρώσου να τα πούμε. Αν πάλι δεν καπνίζεις ετοιμάσου να το ξεκινήσεις γιατί η περίσταση το σηκώνει! Πάμε να δούμε με όσα μπορούμε να γνωρίζουμε, τί συμβαίνει με τους Γεωργουλόπουλο και Παλαιολόγο, με το ρόστερ που θα στελεχωθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και με τις νέες “φιλίες” που πάνω στο εσπρεσάκι σχεδιάζεται η επόμενη μέρα της ομάδας.

Πάμε να δούμε τα δεδομένα της ομάδας. Η διοίκηση δεν αλλάζει και ακόμα και αν προκύψει ενδιαφέρον από κάποιον επιχειρηματία, θεωρώ πως ουδείς είναι τόσο ανόητος να ξεχρεώσει τις αμαρτίες άλλων ώστε να αναλάβει την ομάδα. Επιστροφή λοιπόν στην σκληρή πραγματικότητα. Συχνά πυκνά διαβάζουμε πως το επικρατέστερο σενάριο για την θέση του προπονητή, είναι η παραμονή του κυρίου Γεωργουλόπουλου. Πού κολλάει όμως και δεν ανακοινώνεται; Μήπως ο κύριος Γεωργουλόπουλος δεν διαθέτει δίπλωμα προπονητή και η προσοχή στρέφεται στην ανάγκη να βρεθεί ένας άνθρωπος “πτυχιούχος” ώστε να τον πλαισιώσει στην επόμενη ημέρα της ομάδας; Ίδια συνταγή με την επιλογή Στάικου θα έλεγε κάποιος πιο πονηρεμένος.

Πάμε τώρα σε ένα άλλο όνομα που έχει ακουστεί και πιθανότατα θα στελεχώσει την ομάδα του ΠΑΣ. Πρόκειται για τον μάνατζερ Κώστα Παλαιολόγο. Πρόκειται για τον μάναντζερ που μεσολάβησε για τις περιπτώσεις Στάικου, Μπεγκάλα, Τριάδη και άλλων επίσης εξαιρετικών λύσεων. Βέβαια τι να κάνεις τον μάνατζερ όταν δεν σκοπεύεις να αποκτήσεις παίκτες αλλά να δανειστείς;

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, τα εσπρεσάκια στην Γλυφάδα με αντιπροέδρους μεγάλων ομάδων, νομίζετε όντως πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της; Ακόμα και αν στόχος σας είναι η παραμονή στην Β εθνική μέχρι να καταφέρετε να πουλήσετε, νομίζετε ότι με μια καραβιά δανεικούς από τον συγκεκριμένο κύριο μπορείτε να σώσετε την χρονιά; Δεν θέλω να είμαι ισοπεδωτικός, αλλά απ’ όσο θυμάμαι η Β ομάδα του συγκεκριμένου αντιπροέδρου δεν κατάφερε να κρατηθεί στην Super League 2. Από πού λοιπόν θα σας δώσει αξιόπιστες λύσεις; Προσωπικά θα ήθελα να σας τονίσω πως όλα ξεπλένονται στην ιστορία μιας ομάδας. Ένας χαμένος αγώνας, ένας υποβιβασμός στην Β, ακόμα και ένας υποβιβασμός στην Γ ξεχνιέται. Η ρετσινιά όμως του παραμάγαζου δύσκολα φεύγει. Κρατήστε το αν θέλετε και αναλόγως αποφασίστε πως θα κινηθείτε.

Αυτά τα ολίγα έχουμε από νέα, και παρά το ρίσκο να πέσω έξω θα τζογάρω την τύχη της ομάδας μας. Η απευθείας άνοδος του ΠΑΣ στην Super League, είναι απλά μια επιθυμία που δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Προσωπικά βλέπω να έρχεται μια καραβιά δανεικών αμφιβόλου ποιότητας και με τον ΠΑΣ να αγωνίζεται περισσότερο για την σωτηρία του παρά για την άνοδο του. Όπως έστρωσες κοιμήσου έλεγε η μάνα μου…

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα