Έκανε το πρώτο βήμα Ι SERPICO

Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τούς ερυθρόλευκους σήμερα στο Καραΐσκάκη πού μόνον εάν δεν κατέβουν να αγωνιστούν στον επαναληπτικό θα μείνουν έξω από το Europa League. Απέναντι σε μια ομάδα σαφώς αδύναμη και βέβαια άπειρη ο Ολυμπιακός έδειξε σήμερα διάθεση για καλό ποδόσφαιρο και έβαλε σκοπό να καθαρίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς. Μπήκε δυνατά σκόραρε πάλι νωρίς με τον Ελ Κααμπι, πίεσε, είχε καλή κυκλοφορία και μετά από λίγο ο Φορτούνης πού και σήμερα ήταν κορυφαίος έκανε δύο τα τέρματα.

Δοκάρι καί χαμένες ευκαιρίες για τούς ερυθρόλευκους πού πριν το ημίχρονο βρήκαν πάλι με τον Ελ Κααμπι το τρίτο γκολ. Έψαξε με καλές στιγμές ο Ολυμπιακός και άλλα τέρματα νά πετύχει περισσότερα γκολ αλλά σήμερα ειδικά ο Μπιέλ ήταν άστοχος σε δύο τουλάχιστον καλές ευκαιρίες.

Έγιναν αλλαγές, μπαίνοντας σιγά σιγά και οι καινούργιοι παίκτες, ( Εσέ, Σκάρπα, Πορόσο) . Μας χάλασε όμως πού στις καθυστερήσεις οι Σέρβοι μείωσαν σε μία από τις λιγοστές φάσεις πού είχαν με την άμυνα του Ολυμπιακού να μην αντιδρά σωστά.

Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη και αυτό φάνηκε. Όποιος ψάξει λογική στο ποδόσφαιρο είναι γελασμένος. Απλά με αυτά που είδαμε σήμερα θα μοιάζει με την γκέλα τής χρονιάς εάν ο Ολυμπιακός δεν προκριθεί απέναντι σε αυτήν την ομάδα.

Τα λέμε……..

SERPIKO!

Διαβάστε Περισσότερα