Έκλεψε την ρέντα του Απόλλωνα ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πήγε στην Ριζούπολη σήμερα με κακή ψυχολογία,εσωστρέφεια και γενικότερα ένα κλίμα ηττοπάθειας μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική.

Τα όσα έγιναν το μεσημέρι λίγο ως πολύ γνωστά,καθώς έχουν περάσει και αρκετές ώρες από το ματς.

Ο Απόλλωνας φωνάζει δικαίως ή αδίκως για τις αμφισβητούμενες φάσεις,ο Παναθηναϊκός σε ακόμα ένα ματς ήταν κακός αλλά αυτή την φορά είχε ρέντα…

Την ρέντα και την εύνοια που είχαν οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα.Ότι και να γινότανε με τον άλλον ή τον άλλο τρόπο η μπάλα δεν ήθελε να καταλήξει στα δίχτυα του Διούδη.

Το τριφύλλι προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ιωαννίδη μετά από την μία και μοναδική φορά που συνεργάστηκαν στο επιθετικό κομμάτι σωστά οι παίχτες του Μπόλονι.

Στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης η γρήγορη αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ζαγαρίτη στο 48′ ανάγκασε τους πράσινους να κλειστούν στο καβούκι τους.

Τέσσερα στόπερ,όλοι πίσω,μια επίθεση στο ενενήντα φεύγα απέναντι στον Απόλλωνα δείχνουν ότι έχεις πέσει κατά πολύ επίπεδο.

Η τύχη τον έσωσε,που για να λέμε την αλήθεια φέτος του έχει γυρίσει την πλάτη..

Το τρίποντο σημαντικό για την βαθμολογία αλλά ως εκεί,διότι η εικόνα της ομάδας ενθαρρύνει και τους πιο φανατικούς οπαδούς της να μην την παρακολουθούν πια ούτε στην τηλεόραση…

 

Διαβάστε Περισσότερα