ΕΛΛΑΔΑ – ΑΡΜΕΝΙΑ 2-3. Η Μπίλια κολλημένη στο 3…!! SERPICO

Πόσο ποιο κάτω ρε παιδιά.Πόσο; Εντάξει μία ήττα με την Ιταλία την ψιλιχωνεύεις. Αλλά ήρθε εδώ η Αρμενία για να κάνει πάρτι; Καί όμως ήρθε μας καθάρισε για πλάκα καί εμείς ακόμα ψαχνόμαστε. Λυπάμαι κύριε Αναστασιάδη αλλά φεύγεις σήμερα κιόλας. Εσύ είσαι ο καπετάνιος , εσύ έριξες στην ξέρα το καράβι άρα παίρνεις την ευθύνη καί αποχωρείς. Δεν έδωσες τίποτα σε μία Εθνική πού σού εμπιστεύτηκαν. Λάθη , κολήματα καί στραπάτσα, απίστευτα, αλλοπρόσαλες αποφάσεις καί επιλογές.

Πάμε λίγο στο ματς για νά δούμε πώς βουλιάξαμε με αντίπαλο μία ομάδα πού δεν είχε καταφέρει ποτέ να σκοράρει όσες φορές συναντηθήκαμε.Το άλλωστε ισχυρό μας όπλο η άμυνα μας σήμερα ήταν παιδική χαρά ως συνήθως στα τελευταία παιχνίδια. Μπήκαμε ορεξάτοι με διάθεση να σκοράρουμε , έγιναν μία δύο καλές φάσεις καί διαβασμένοι οι Αρμένιοι πάνε σε κόντρα επίθεση ο Σιόβας αργεί ο Βλαχοδήμος καθυστερεί την έξοδο καί νωρίς μόλις στο 8″ το 0-1. Πάρτους κάτω τούς διεθνείς.

Χανόμαστε μέσα στο γήπεδο προσπάθειες μισοτελειωμενες, χωρίς πλάνο καί στρατηγική , με την Αρμενία σωστά αμυνόμενη να ψάχνει την κόντρα φανερά πλέον. Υποδειγματική αντεπίθεση καί ο Γκαζαριαν στο 32″ λεπτό το 0-2. Τό πρώτο γκολ να υπενθυμίσω ο Καραπετιάν. Τό ματσάκι πήγε για τσάι νωρίς. Πού να βρεις κουράγια. Η Εθνική είναι φανερό ότι πάει σε ατομικές προσπάθειες κάποιων παικτών να πάρουν τόν αγώνα στις πλάτες τούς. Το Α” ημίχρονο λήγει με αυτό το Σκορ. Πάμε λεβέντες πού λέει καί ι Άγγελος , πάμε καί ο θεός βοηθός. Ο φιλότιμος καί πάντα μαχητής Ζέκα στο 54″ λεπτό δεν παραδίνεται και με σουτ μειώνει σε 1-2.

Πάμε γιούργια , πάμε μπουλούκι , πάμε καί ότι βγεί . Τώρα απλωνόμαστε από τά πλάγια καί κάτι γίνεται. Πιέζουμε για την ισσοφάριση αλλά πάρε άλλη μια υποδειγματική κόντρα καί στο 74″ γκολ για την Αρμενία με τόν Μπασεργιάν 1-3. Κοιμήθηκαν άπαντες πίσω. Εδώ η παράσταση έλαβε τέλος. Ρεζιλίκια πράγματα. Ούτε οι ίδιοι οι Αρμένιοι μπορούσαν να φανταστούν τέτοιο περίπατο. Ο μαχητής Φορτούνης που παλεύει καί αυτός μόνος του με εκπληκτικό Σόλο κάνει τό 2-3.

Έχουμε μείνει με δέκα παίκτες, ο Σιωπής όπως μπήκε βγήκε με τραυματισμό. Κάτι πάει να γίνει μπας καί ισσοφαρίσουμε αλλά δεν φέρνουμε το ματς στα ίσα. Χθές είχαμε βέβαια καλύτερη παρουσία , έβγαλαν παραπάνω πείσμα οι διεθνής , το πάλεψαν περισσότερο αλλά μέχρι εκεί. Ο Άγγελος βέβαια τό βιολί του. Περιμένει θεϊκή παρέμβαση.

Ελλάδα – Αρμενία (2-3) Highlights | UEFA Euro Qualifiers 2020 – 11/6/2019 | COSMOTE SPORT

https://www.youtube.com/watch?v=0e8X14SROP8

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ COSMOTETV ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ  ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα