ΕΛΛΑΔΑ- ΕΣΘΟΝΊΑ 0-1. ΗΤΤΑ ΝΤΡΟΠΉ , ΗΤΤΑ ΣΟΚ – SERPICO

Εντάξει εγω θα συμφωνήσω με όλους τούς τίτλους των εφημερίδων που διάβασα σήμερα για το αποτέλεσμα και την τραγική εμφανιση της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου. Αλλά η υπόθεση της Εθνικής δεν είναι προσωπική αλλά είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εντάξει ρε παιδιά έπιασε πάτο η κατηφόρα της Εθνικής το καταλαβαίνω. Ήττες από Εθνικές ομάδες χωρών ανύπαρκτες. Τι να θυμηθώ; Τα νησιά Φεροε , κάτι άλλους ψαράδες ;Κάτι από Λουξεμβούργο;Τι από όλα αυτά; Μαζί σας συμφωνώ. Το αποκορύφωμα το είδαμε και χθεσ με κάποιους Εσθονους. Ωραία και με το ανάθεμα τι βγαίνει ρε μάγκες; Χίλια δίκαια έχει ο κόσμος, με αυτά που έβλεπε χθες στο ΟΑΚΑ. Απίστευτα πράγματα. Στο κουτουρού Όλα. Κάποτε τέτοιες ομάδες σε όμιλο δικό μας ήταν απλά γερά τεστ για τα προκριματικά.

Τώρα ι κάθε πουθενας έρχεται για να κερδίζει και να αυτοδιαφημίζεται. Τέτοια κατάντια μιλάμε. Έλληνες παίκτες με εμπειρία , όνομα ,σε μεγάλους συλλόγους του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ,να μην μπορούν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά. Λες και παθαινουν αμνησία. Πάμε ο καθένας για πάρτι του και ότι βγει.Υπάρχουν βέβαια και 2-3 με φιλότιμο και πάθος,αλλά πνίγονται και αυτοί στην ανυπαρξία των περισσότερων. Ένα σκορποχωρι ,που παίζει χωρίς πλάνο και σύστημα. Ότι μας κάτσει και βλέπουμε. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. ΤΈΡΜΑ. Ο Άγγελος Αναστασιαδη καλείται να τα αλλάξει ΌΛΑ. Γκρέμισμα και κτισιμο από την αρχή. Έρχονται Προκριματικά σε λίγους μήνες για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο.Σοβαρά και δύσκολα ΜΑΤΣ. Δεν πρέπει να πάμε με τέτοια εικόνα. Θα ξεφτιλιστουμε περισσότερο.

Να κληθούν παίκτες με όρεξη, διάθεση ,Και προπαντός Αγάπη για την Εθνική ομάδα. Αφθαρτοι και καυλομενοι για να παίξουν. Όχι παίκτες που βλέπουν σαν αγγαρεια την κλήση τους στην Εθνική ομάδα. Έχουμε τέτοιους παίκτες σε ΟΛΕΣ τίς ομάδες. Αυτό το έργο θα το αναλάβει ο προπονητής της ομάδας και όσο δύσκολο και εάν είναι επθβαλεται5 να τα καταφέρει. Η Εθνικη μας πρέπει να σηκωθεί όρθια και να μας δώσει χαρές και να μας κάνει πάλι υπερήφανους. Το θέλουμε όλοι. Αλλά μετά το ανάθεμα και την γκρίνια που ξαναλέω σωστά φωνάζουμε και κραζουμε όλοι,Πρέπει η Εθνική ομάδα να ΣΤΗΡΙΧΘΕΊ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .

Διαβάστε Περισσότερα