ΕΛΛΑΔΑ-ΙΟΡΔΑΝΙΑ 92-71

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την Εθνική Ελλάδας να πετύχει την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Η αλήθεια είναι ότι η καλή πεντάδα της Ιορδανίας έβαλε δύσκολα στην Εθνική. Ειδικά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο της στο παιχνίδι και μάλιστα πέτυχε 27 πόντους στην επίθεση απέναντι στην άμυνα της Εθνική μας.

Ο Παπαγιάννης μπήκε μουδιασμένα στο ματς και τα δυο γρήγορα φάουλ έδωσαν στον Χατζηδάκη να μπει στο rotation της ομάδας γρηγορότερα από ότι περίμενε και μάλιστα με θετικό πρόσημο.

Όπως κάθε ομάδα στο τουρνουά , θα μας δώσει τα σουτ από την περίμετρο. Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε τον σουτέρ ελεύθερο. Σήμερα είχαμε 12/32 (37.5%)

Μπορεί οι πόντοι του Λαρεντζάκη να γεμίζουν την στατιστική αλλά ίσως περισσότερο usage στην ομάδα θα χρειαστεί ο Ρογκαβόπουλος αλλά και ο Παπανικολάου.

Ο Θανάσης δίνει στο παιχνίδι της ομάδας το hustle στοιχείο και θα πρέπει να προσαρμόσει αρκετά το παιχνίδι του στο “4” , λόγω απουσίας του Μήτογλου.

Το επιθετικό ριμπάουντ βοήθησε σήμερα και θα βοηθήσει στην συνέχεια αφού η Εθνική εάν δεν τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο θα πρέπει να βρει extra κατοχές και πόντους.

Η Εθνική έχει δυνατά κορμιά και με ικανότητα στην άμυνα και θα πρέπει να βρει σκορ από το κλέψιμο στην πρώτη πάσα.

Από την άλλη στην επίθεση βασίζεται κυρίως με κινήσεις μακριά από τη μπάλα των forwards με σκοπό πάντα να πάει η μπάλα στην αδύνατη πλευρά.

Η συνέχεια στο παρκέ.

DRAZEN

Διαβάστε Περισσότερα