Ελπίδα από τα νέα παιδιά για τον Δικέφαλο Ι ΡΟΣΤΟΦ004

Ένα πολύ καλό ξεκίνημα για τον Δικέφαλο στις 2 πρώτες αγωνιστικές, οπού τον φέρνουν χωρίς κάποια απώλεια στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο παιχνίδι με την  Κηφισιά χρησιμοποιήθηκε και ο νεαρός Τζήμας οπού σκόραρε και το πρώτο γκολ και δείχνει από τώρα ότι επάξια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρουμάνου και αυτός μαζί με Κωνσταντέλια αποτελούν τα αστεράκια των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί η ομάδα να τους κρατήσει για κάποια χρόνια χωρίς τα μυαλά τους να πάρουν αέρα, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα στους στόχους της.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οπωσδήποτε έναν σέντερ φορ ο οποίος θα μυρίζεται το γκολ και θα βρίσκει το πλεκτό εύκολα. Τα παιχνίδια θα δυσκολέψουν όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα θα χρειαστεί παίκτες στις θέσεις που τόσο καιρό φωνάζουμε ότι χρειάζονται.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει παίκτης Βιερίνια ακόμα στον ΠΑΟΚ και να παίζει μπάλα κατά εμέ. Τον ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Εάν θέλει πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα μπορεί κάλλιστα από κάποιο άλλο πόστο.

Η διοίκηση όποια είναι αυτή διότι εξακολουθώ να λέω ότι Σαββίδης ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ , θα πρέπει αν θέλει να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω πρωτάθλημα κτλ να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφές… Δεν καταλάβαμε επίσης γιατί ο Νάρεϊ  έφυγε και δεν μπορέσανε να τον κρατησούν… Είναι πολλά τα λεφτά Άρη θα πει κάποιος…

Όπως και να έχει επείδη έρχονται δύσκολα παιχνίδια και η κόπωση θα είναι μεγάλη εντός και εκτός Ελλάδος ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

ΡΟΣΤΟΦ 004

Διαβάστε Περισσότερα