Αυτές οι Εμμονές …. Ι Al Jazeera

Δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ με το πως και το γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, πως κατέβηκε η ομάδα και γιατί έπαιξε με το τάδε σύστημα…. Οποίος έχει μάτια βλέπει! Αυτό που μου άρεσε όμως πάντα ήταν ένα : το ανατρεπτικό, η διαφορετική άποψη, γιατί αυτή φέρνει συζήτηση …. Αντιπαραθέσεις και ανταλλαγή απόψεων!

Από τα ματς με την Μαρσειγ είχα τονίσει ότι ο ΠΑΟ θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πάρει ένα φορ τύπου Βαζέχα η Σισέ! Αυτούς που έχει τώρα είναι απλά καλοί για την Σουπερλιγκ και μόνον, στην Ευρώπη αυτοί δεν κάνουν.

Με τρελαίνει τρομακτικά αυτή η εμμονή του Γιοβάνοβιτς στο να ξεκινά με έναν επιθετικό που όχι μόνο δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του ΠΑΟ αλλά δυσκολεύει την αποτελεσματικότητα της υπόλοιπης ομάδας. Ο τύπος δεν σκοράρει ούτε με πάσες πάνω στην γραμμή του τέρματος …..

Ακούω παράλληλα πολλούς απόψε να λένε ότι ο Μαντσίνι ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟ, ο καλύτερος …. Αλλά δεν ακούω πως αυτό επηρέασε προς το καλύτερο την υπόλοιπη ομάδα ; Ναι καλός ήταν σήμερα, στο προηγούμενο ματς όμως ; Ήταν καλός ; Βοήθησε ; δεν θέλω να υπερβάλω τόσο πολύ μαζί τους…. Θα έλεγα ότι ήταν από τους πιο δραστήριους.

Αυτό που δεν έχω ακούσει από κανέναν όμως μέχρι και μ σήμερα είναι πως κανείς τους δεν έχει αναφέρει ότι στα κρίσιμα ματς ένας παίκτης είναι αυτός που φέρνει την άνοιξη για την ομάδα αλλάζοντας όλη την εικόνα της. Μιλάμε για το χάρισμα!

Μπέρναρντ τον λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε … δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει πάνω από 25 λεπτά και όσες φορές μπήκε ειδικά στο ματς της Μαρσειγ αλλά και στο σημερινό η εικόνα του ΠΑΟ άλλαξε άρδην προς το αποτελεσματικότερο!!!

Έχει το μαγικό ραβδάκι που μεταλαμπαδεύει την ποδοσφαιρική του οξυδέρκεια στην υπόλοιπη ομάδα για να συγχρονίζει τις χορδές των συμπαικτών του ακολουθώντας την ενορχηστρωμένη αντεπίθεση των πράσινων. Όλα αυτά γίνονται δια μαγείας, απλά και μόνον με την είσοδο του στο ματς.

Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟ περάσει η όχι, δεν θα κάνω την Ολυμπία Καντούνη, ξέρω όμως ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό θα εξαρτηθεί από τον Γιοβάνοβιτς και στο κατά πόσο θα μπορέσει να καταλάβει ότι σε ένα καλό σύνολο κάποιοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα, πως και πότε να τελειώνουν μια φάση ώστε να μην κρεμάνε τους υπόλοιπους.

Al Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα