Ένα αστέρι λάμπει στο Μάντσεστερ, ο Τζειντον Σάντσο τρελαίνει κόσμο με την απόδοση του! Ι AL Jazeera

Ο Sancho, που υπέγραψε το καλοκάιρι έναντι 73 εκατομμύριων λιρών από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχει καταφέρει να πετύχει μόλις δύο γκολ στις πρώτες 18 εμφανίσεις του στην Premier League και δεν ήταν πάντα βασικός. Όμως έχει ανατρέψει αυτή την κατάσταση, καθιστώντας τον εαυτό του από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Σάντσο έχει βρει δίχτυα στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, συμπεριλαμβανομένου του γκολ που επισφράγισε μια εξαιρετική εμφάνιση στο 1-1 του Σαββάτου με τη Σαουθάμπτον, με  εντυπωσιακή αντίδραση απο τον Αγγλο διεθνή και την πίεση του να πάιζει βασικός σε ένας τόσο μεγάλο σύλλογο.

Αν και δεν ήταν εύκολη γι’ αυτόν η αλλαγή, της προσςαρμογής του στην Premier League, ο παίκτης δείχνει την αξία του ανεβάζοντας συνέχεια παιχνίδι με το παιχνίδι την απόδοση του και η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάζει με την απόδοση του σε κάθε μάτς της Γιουνάιτεντ. Δεν είναι πολλοί αυτοί που προσαρμόζονται αμέσως, η φόρμα που διανύει είναι εξαιρετική και η αλήθεια είναι ότι ο λόγος που κάθομαι να παρακολουθήσω την Γιουνάιντεντ κάθε φορά είναι ο συγκεκριμένος πάικτης!

Απο τα ματς τα οποία έχω δει μέχρι στιγμής είμαι σίγουρος ότι ο Σαντσο  μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, τα πάει πολύ καλά στα δύσκολα ματς της Γιουνάιντετν και πάντα είναι πηγή κινδυνου για τις αντίπαλες άμυνες, είναι μπουκαδόρος και πολλές φορές δημιουργεί τις προυποθέσεις για τους επιθετικους τις Γιουνάιντεντ για να σκοράρουν, άλλο αν το π΄ροβλημα είναι μεγάλο το τελεταίο διάστημα ειδικά και με την έλευση του Ράνγκνικ, το γκολ έρχεται με το σταγονόεμετρο και όχι απο τους επιθετικούς της !

Οι εμφανίσεις του Σάντσο έχουν εντυπωσιάσει και τον προσωρινό προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος ήταν ευχαριστημένος που είδε τον εξτρέμ να ανεβάζει στροφές  και να είναι ένα απ[ο τα δυνατά ατού της προβληματικής Γιουνάιντεντ αυτό το διάστημα.  Ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι ήταν μία όαση όχι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο που είχε πολυ καλές στιγμές. Γενικά θυμίζει πολύ τον καλό του εαυτό που είχαμε δεί στα ματς στην γερμανική Bundesliga.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πάικτης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του θα δεί ότι είναι ένας πολύ καλά κοντρολαρισμένος πάικτης με εξαιρετική επαφή με την μπάλα, πολύ καλές μεταβιβάσεις και γενικά έχει το στοιχείο του εξτρέμ που θα ντριπλάρει, θα μπουκάρει και θα  κάνει αάνω κάτω όλες τις αντίπαλές άμυνες.

Διαβάστε Περισσότερα