Ένα άθλημα στα χέρια ακατάλληλων και επικίνδυνων! | Ο Τζες

Συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες παύουν να αποτελούν σύμπτωση. Επειδή εδώ στο Georgiou Club δεν φοράμε οπαδικά γυαλιά και φυσικά δεν ανήκουμε στο pay roll κανενός πάμε να δούμε τι έγινε για άλλη μια φορά στη Κολομβία των Βαλκανίων. Αν κάποιος περιμένει ανάλυση και κριτική για τον αγώνα θα τον στεναχωρήσω, καθώς λέω να ασχοληθώ με κάτι πιο σοβαρό σήμερα.

Αρχικά η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο διατυμπανίζει πως δεν πρόκειται να δώσει εισιτήρια σε φιλάθλους του “Big 5” με μοναδική εξαίρεση τους φίλους του Άρη που διατηρούν καλές σχέσεις με τους οπαδούς του ΠΑΣ, και προς τιμήν τους όποτε ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξαν υποδειγματικά ΚΥΡΙΟΙ! Στα μισά της προηγούμενης εβδομάδας μαθαίνουμε από ερυθρόλευκα σάιτ πως δόθηκαν  πάνω από 700 εισιτήρια στους φίλους του Ολυμπιακού. Δεν έχω κάτι προσωπικό φυσικά με τους οπαδούς οποιασδήποτε ομάδας αλλά αναρωτιέμαι όλη αυτή η μυστικότητα γιατί; Επίσης η διοίκηση της ομάδος, αλλά και η ελληνική αστυνομία μπορούν να υποστηρίξουν αυτή τη μετακίνηση;

Ερχόμαστε στο σήμερα λοιπόν, και είμαστε σχεδόν μία ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Έχουμε πάρει θέση στο γήπεδο, λιγοστοί για την ώρα, φίλοι του ΠΑΣ και αναμένουμε να αρχίσει το παιχνίδι. Παρατηρώ ωστόσο μερικούς κυρίους προερχόμενους από την θύρα που φιλοξενούνται οι φίλοι του Ολυμπιακού με κουκούλες και μάσκες κατά του κόβιντ ( η υγεία πάνω απ’ όλα! ) να περπατούν κοντά στις κερκίδες με μία ανησυχία. Ανάμεσά τους και δύο κύριοι με διακριτικά ταμπελάκια της ομάδας του Ολυμπιακού! Ξαφνικά λοιπόν αρχίζει μια σύρραξη με στόχο ένα πανό του ΠΑΣ Γιάννινα (σπουδαίος στόχος…). Από την θύρα των ερυθρόλευκων ξεχύνονται κάποια τάγματα που κρατούν τα εξής. Παραδοσιακές γκλίτσες, πυροσβεστήρες, ρόπαλα με ξυράφια και φυσικά πολλά μπουκάλια νερού με στόχο όχι τους οργανωμένους του ΠΑΣ, αλλά οικογένειες. Θύμα αυτής της εφόδου ένας κύριος που χαρακώθηκε στο πρόσωπο από ζώνη παντελονιού. Ενισχύσεις της αστυνομίας έφτασαν 15 λεπτά μετά καθώς ήταν λίγο μακριά η μεγάλη αλυσίδα καφέ που αρέσκονται να εκτελούν την υπηρεσία τους, και εξάλλου δεν υπήρχε κάποιος φοιτητής ή συνταξιούχος να ξυλοκοπήσουν.

Στη συνέχεια έφτασαν και θερμοκέφαλοι των γηπεδούχων χωρίς ευτυχώς εκείνη τη στιγμή να γίνει το κάτι παραπάνω. Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ όπως και είδατε αργότερα από το συνδρομητικό κανάλι, επιδόθηκαν στη ρίψη αντικειμένων και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο επιδιώκοντας υποθέτω την διακοπή του αγώνα. Και πάμε τώρα να δούμε ποιος φταίει. Εγκληματικά στοιχεία στις τάξεις φίλων του Ολυμπιακού; Εγκληματικά στοιχεία στις τάξεις του ΠΑΣ; ή μήπως η εγκληματική πολιτική τόσο των ομάδων όσο και της αστυνομίας;

Παρένθεση εδώ για να προλάβω μερικούς ηλιθίους…. Όταν επιτίθεσαι με ρόπαλα ενισχυμένα με ξυράφια, με λοστούς κτλ είσαι ένας εν δυνάμει εγκληματίας τελεία  και παύλα!

Δεν μου φταίνε ούτε οι ανεγκέφαλοι που κρύβονται πίσω από τον Ολυμπιακό ούτε του ΠΑΣ ούτε και καμίας άλλης ομάδας. Ξεκάθαρα οι διοικήσεις των ομάδων εμπρός στις οικονομικές τους απολαβές δε λογαριάζουν τις ζωές μας.  Η αστυνομία φυσικά όντας ανεξάρτητη πράττει το καλύτερο δυνατό…. δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό!

Πάντως μάγκες εγώ ένα πράγμα ξέρω. Με Food Pass και δελτίο τρώμε, με Fuel Pass βάζουμε καύσιμα, αλλά μη μας θίξει κανείς την ομάδα…. !Άξιοι της μοίρας μας! Προσωπικά αν με ρωτάτε αποχώρησα από το γήπεδο γιατί σε αυτό το θέατρο αρνούμαι να πάρω μέρος.

Τα ρέστα δικά σας!

Ο Τζες

Διαβάστε Περισσότερα