Ένα ημίχρονο έφτανε | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Μετά τις σφαλιάρες από τον Πάς Γιάννενα και τον Άρη την τελευταία βδομάδα το τριφύλλι επέστρεψε εμφατικά στις νίκες παίζοντας για ένα ημίχρονο καλό ποδόσφαιρο στο Απόστολος Νικολαΐδης.

Το σημερινό 5-1 φυσικά και δεν μπορεί να σβήσει σε καμία περίπτωση την κακή εικόνα που είχε η ομάδα στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές αλλά σήμερα άρπαξε τις ευκαιρίες που της δώθηκαν από τον Βόλο,έπαιξε με την μπάλα κάτω,έβγαλε αυτοματισμούς,είδαμε δουλειά σε στημμένα από την προπόνηση όπως στο πέμπτο γκολ και παράλληλα όλοι όσοι αγωνίστηκαν έβγαλαν διάθεση να αποδείξουν πράγματα..

Ο Καρλίτος με δυο γκολ,μια ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλντι ήταν ο πολυτιμότερος για το τριφύλλι που μπήκε δυνατά από την αρχή και καθάρισε το ματς από το πρώτο μέρος..

Επιτέλους είδαμε από τον Χατζηγιοβάννη ένα καλό παιχνίδι,με καλές σέντρες και κίνηση στο κενό χώρο.Επιτέλους έβλεπε γήπεδο…

Από εκεί και πέρα ο Παλάσιος ως αλλάγη πάλι έδειξε ότι θέλει αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί και προς ώρας δεν είναι ο παίχτης που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα.Για τον Βιτάλ τα βλέπει όλος ο κόσμος,δώσε του χώρο και κάνει παπάδες…

Το επόμενο μάτς με τον Ολυμπιακό είναι derby ψυχολογίας,βαθμολογίας αλλά και αποδείξεων μέχρι τον επόμενο αγώνα…

Το κεφάλι κάτι και δουλειά ώστε η ομάδα να βρεθεί στον δρόμο της Ευρώπης…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα