Ενα όμορφο Παναθηναικό 3μερο O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

Παρ’ ότι το ο χρόνος μπήκε ιδανικά για τους φίλους του Παναθηναϊκού με τη νίκη μέσα στο «σπίτι» της ΤΣΣΚΑ, γρήγορα κόπασαν οι πανηγυρισμοί μετά την ήττα του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου στο ντέρμπι του Φαλήρου, αλλά και με την ήττα στο Ο.Α.Κ.Α. από την Α.Ε.Κ. για την 14η αγωνιστική της Basket League με 100 – 97 .

Και όμως σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού ευχαριστήθηκα και τα 3 παιχνίδια που παρακολούθησα παρ’ ότι δεν υπήρξαν τα ανάλογα αποτελέσματα. Χάρηκα ιδιαίτερα με τη μπάλα που είδα στο Ντέρμπι και ιδιαίτερα με το 1ο ημίχρονο, καθώς η ομάδα, παρά τις όποιες αντιξοότητες έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Βγάζοντας πάθος ανά διαστήματα έχυσαν ιδρώτα για τη φανέλα στηρίζοντας το τίτλο του Ντέρμπι Αιωνίων. Στο 2ο ημίχρονο βέβαια υπήρξε μια καθίζηση, καθώς όπως ήταν και φυσιολογικό ο Ολυμπιακός θα πίεζε όντας γηπεδούχος αλλά και γνώση του ότι θα πατούσε κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα.

Όσον αφορά το παιχνίδι μπάσκετ Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκού, είχαμε καιρό να παρακολουθήσουμε ένα τόσο ωραίο παιχνίδι και πόσο μάλλον πέραν του ντέρμπι αιωνίων, στα ελληνικά μπασκετικά δρόμενα. Σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το παιχνίδι της Παρασκευής που έδωσαν οι πράσινοι στη Ρωσία, έχοντας και μια παράταση στη πλάτη τους, όμως θα ήταν προτιμότερο να σταθούμε στο κομμάτι του θεάματος που μας προσέφεραν οι 2 ομάδες.

Σίγουρα πήραμε μία πικρία σαν «Βάζελοι» από το εν λόγω τριήμερο και ιδιαίτερα απ’ το Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως ας δώσουμε περισσότερο βαρύτητα στο παικτικό κομμάτι της ομάδας, μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Εξάλλου μη ξεχνάμε πως και τα χρήματα που δαπανούνται δεν είναι αυτά που θα σε κάνουν να έχεις προσδοκίες για πρωτάθλημα (ποδόσφαιρο) και 12 πρωτοκλασσάτους παίχτες απ’ την άλλη (μπάσκετ).

 

Ο ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα