Ένα βήμα μπροστά,δυο πίσω | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Βικελίδης για να πάρει το τρίποντο από μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με αυτόν και μετά την ήττα στα Γιάννενα….

Ο Γιοβάνοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα στην αρχική ενδεκάδα αλλά τζίφος….

Εκτός από κάποια κερδισμένα φάουλ στο χώρο του κέντρου είδατε εσείς πουθενά αλλού τον Βιγιαφάνιες;Ο Αργεντίνος σκέτη απογοήτευση.Έκανε την ομάδα πιο αργή,δεν έβγαλε ποτέ μια κάθετη πάσα στον φιλότιμο Ιωαννίδη και δεν τον είδαμε ποτέ μα ποτέ να κάνει έστω μια μπούκα….

Το κεφάλαιο Χατζηγιοβάννης δυστηχώς δεν θα έχει Happy end.Ο μικρός έχει μείνει ταλέντο και ως εκεί.Όλες τις στημμένες φάσεις τις έστελνε σε μαύρες φανέλες,οι σέντρες του δεν πέτυχαν ποτέ συμπαίχτη του και το κυριότερο δεν κάνει ποτέ κάθετη κίνηση δίχως μπάλα στο χώρο….

Ο coach Γιοβάνοβιτς ανάβει μέρα νύχτα λαμπάδες να γυρίσει γρήγορα ο Σένκεφελντ με τον Κουρμπέλη στο κέντρο της άμυνας διότι ο Πούγγουρας και ο Bέλεθ πέρα ότι δεν έχουν καμία χημεία μεταξύ τους,τρέχουν πετώντας λάσο….

Ο Βιτάλ έδειξε με κάποιες κινήσεις ότι το ξέρει όπως έχουμε πεί το τόπι αλλά θέλει βοήθεια.Ο Κώτσιρας βλέπει γήπεδο,έχει καλή κάθετη πάσα αλλά χρειάζεται δουλειά σε έκρηξη,φυσική κατάσταση και αντίληψη χώρου…

Και πάμε στον Παλάσιος.Πολύ κλο κλο και από αυγό τίποτα.Άραξε στην δεξία του πλευρά και δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ούτε κάτι από ταχύτητα ούτε από τεχνική.Το κεφάλι κάτω και πάμε στο σημαιάκι διαρκώς…

Το ότι έβγαλε αντίδραση μετά το γκολ και άλλα τέτοια τα ακούω τζάμπα και βερεσέ….Κάποιοι πρέπει να συνέλθουν γρήγορα αλλιώς σε λιγότερο από 100 μέρες έρχεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα