Έναν γιατρό για τον γιατρό – Trelogiatros

Και εκεί που πίνεις τον φραπέ σου σερφάροντας στο Ίντερνετ και έχοντας στην Smarttv τον ΠΑΟΚ και στην άλλη τηλεόραση τον Ολυμπιακό, περνάνε από μπροστά σου αναρτήσεις από διάφορες ερυθρόλευκες σελίδες και σου βγαίνει ο καφές από την μύτη. Δίνεται λοιπόν το ΜΠΕΝΑΛΤΙ στον Θρύλιτς και συντονισμένοι όλοι γράφουν: ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟΣ. VAR ΘΕΛΑΤΕ; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΜΕ. ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ.

Αποφασίζεις λοιπόν και μιας και νυχτώνει να βάλεις ένα ποτάκι, μπας και χαλαρώσεις λίγο. Και αφού κατεβάζεις το δεύτερο για να ξεχάσεις την τραγική εμφάνιση της Τούμπας, διαβάζεις την ανακοίνωση Καράπαπα…:

«Δυστυχώς, είδαμε για μία ακόμη Κυριακή μία παρωδία με το σύστημα VAR. Ένα σύστημα το οποίο όπως θα δείτε τις επόμενες ημέρες και θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με άλλες χώρες. Και δυστυχώς αντί να κάνει κάποιο καλό στο ποδόσφαιρο, το οδηγεί δυστυχώς σε αυτή την παρωδία που είδατε σήμερα.»

Ταυτόχρονα διαβάζεις πάλι συντονισμένα τις ερυθρόλευκες σελίδες να γράφουν:
«Άλλη μια σφαγή του Πανιωνιου….. Επιθετικό φαουλ στο γκολ των Πρεσπαθλητων που αγνόησε ο χειριστής του VAR…… Ατιμώρητο το ξυλο των παιχτών του ΠΑΟΚ…..» και αλλά τέτοια κωμικοτραγικά.

Οπότε αποφασίζεις να αδειάσεις το μπουκάλι προκειμένου να μην αναζητήσεις γιατρό Κυριακάτικα βράδυ.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα