Ένας Κούκος φέρνει την άνοιξη ! Al Jazeera

Η σημερινή εκπομπή του Χόρχε αποδεικνύει περίτρανα ότι στην Ελλάδα ούτε με βόμβα νετρονίων δεν διορθώνονται τα πράγματα. Το προχθεσινό ματς ήταν σεμινάριο και όλους τους φιλάθλους. Και για να μπω στην ουσία, ένας κούκος λέει δεν φέρνει την άνοιξη, στο ποδόσφαιρο όμως δεν ισχύει αυτό.
Στο προχθεσινό ματς ο κοντοπούτανος Φουμαντσού έδωσε το στίγμα του σύγχρονου 10, ενός παίκτη που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί, ένα κράμα Τσαβι-Ινιέστα-Μπουσκετς. Για πρώτη φορά μετά απο χρόνια είχα να δώ τέτοια παικτάρα στο κέντρο, αυτό το κλασικό χαραχτηριστικό που είχε ο Ολυμπιακός επί Μπαγεβιτας αλλά και μετέπειτα, ένα όνομα θα αναφέρω μόνο για να σας δώσω στίγμα …… Παρ Ζέτεμπεργκ κύριοι.
Ο Χουάνγκ προχθές έκανε αυτό που θα ήθελα να δώ, τρέξιμο, μαρκάρισμα, δημιουργία, απαλλαγή απο τα αντίπαλα χαφ, δημιουργία φάσεων…. ότι πρέπει δλδ να βλέπει ο καθένας μας σε μία ομάδα απο έναν παίκτη. Ο κοντός έδωσε πνοή στον παιχνίδι του Ολυμπιακού, και δυσκόλεψε πάρα πολύ τα χαφ του Παναθηναικού τα οποία δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν, δλδ να κάνουν παιχνίδι σαν και αυτό του Χουάνγκ. Απο το ματς κράτησα μόνο τα ποδοσφαιρικά στοιχεία, τα υπόλοιπα είναι για οπαδικές συζητήσεις.
Ο Ολυμπιακός αδίκησε τον εαυτό του γιατί ενα ματς που θα έπρεπε να έχει λήξει 0-3 ήρθε 1-1. Το μεγάλο κέρδος του Παναθηναικού σε αυτό το ματς είναι ότι έδωσε ένα δύσκολο τεστ και πήρε κάτω απο την βάση. Για τον Γιοβάνοβιτς, επειδή δείχνει σοβαρός, κατάλαβε ότι αν θέλει να φέρει τον Παναθηναικό στο επίπεδο που ήταν πριν απο 20 χρόνια θα πρέπει να βρεί 3-4 παίκτες επιπέδου Χουανγκ, Μπιελ, Χάμες, ώστε να δέσει το γλυκό και ο ΠΑΟ να μπορεί να γίνει και πάλι ομάδα επιπεδου Champion League.

AL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα