Ένας Σαλάχ δεν έφτανε.. ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Ο Σαλάχ σκόραρε δύο φορές για τους πρωταθλητές μέσα στο θέατρο των ονείρων αλλά η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την United με 3-2 και συνέχισε και στον θεσμό του κυπέλου την έλλειψη νίκης των τελευταίων ημερών…

Το ματς ήταν χορταστικό με εναλλαγές στο σκορ,ένταση,σασπένς και ωραία γκολ..

Ο Κλοπ τόνισε μετά την λήξη του ματς ότι η ομάδα του έκανε βήματα προόδου σε σχέση με τον τελευταία μήνα και έπαιξε σαφώς καλύτερα..

Όλοι κρίνονται όμως εκ του αποτελέσματος και οι πρωταθλητές έχασαν έναν πολύ σημαντικό στόχο καθώς το κύπελο στο νησί είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό τρόπαιο.

Η Λίβερπουλ δεν πάτα καλά και είναι πλέον ξεκάθαρο αλλά αυτό που φαίνεται από χιλιόμετρα είναι ότι οι παίχτες έχουν αδειάσει ψυχολογικά.

Το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει πλέον και στον πάγκο και χρειάζεται ένα ερέθισμα,κάποιο κίνητρο μέχρι τις καλοκαιρινές μεταγραφές ώστε η χρονιά να μην χαθεί εντελώς..

Θεωρώ αυτονόητο ότι ο κύκλος της συγκεκριμένης ομάδας έκλεισε και την επόμενη σεζόν θα δούμε σχεδόν αλλαγμένη την βασική ενδεκάδα κατά 40%..

Ο χρόνος θα δείξει βέβαια τι ακριβώς θα συμβεί..

Σε ότι έχει να κάνει με τους μπέμπηδες συγχαρητήρια για την δίκαιη νίκη τους και για την φρεσκάδα που βγάζουν τελευταία στο χορτάρι..

Η τελευταία βδομάδα θα τους δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στην Λίβερπουλ σίγουρα τους ανέβασε ψυχολογικά στα ουράνια..

 

Διαβάστε Περισσότερα