ΕΝΩΣΗ….ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑΝΝΙΚΗ!!! ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ….ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΡΓΥΡΗ ΓΙΑΝΝΙΚΗ!!! ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισε την ανανέωση του συμβολαίου του Αργύρη Γιαννίκη, μέσα στην εβδομάδα. Αυτή η κίνηση , δείχνει εμπιστοσύνη και προοπτική, ώστε ο Έλληνας τεχνικός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, με μακροπρόθεσμο πλάνο.

Η χθεσινή αναμέτρηση με την Κηφισιά, ήταν η αφορμή και η ευκαιρία, ώστε ο Γιαννίκης να δει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, και να βγάλει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο εξαιρετικός Γέβτιτς , που αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις , με την κινητικότητα και την τεχνική, όπου ξεδιπλώνει την μαεστρία του, και συμβάλλει σημαντικά στον επιθετικό τομέα της Ένωσης. Ο ταλαντούχος Μουστακόπουλος, που εντυπωσίασε με τη φανέλα της Παναχαϊκής, φαίνεται ορεξάτος και φιλόδοξος , ώστε να αποτελέσει αξιόπιστη μονάδα για το μέλλον της ΑΕΚ.

Ο Μοχαμαντί, αποτελεί παίκτη – κλειδί για την ομάδα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και αποτελεί ασπίδα για την αμυντική λειτουργία της Ένωσης. Επίσης, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει ελκυστική εκρηκτικότητα, επειδή συμμετέχει και στο επιθετικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Έπειτα, ο Τάνκοβιτς έδειξε καλά στοιχεία και ήταν συντελεστής στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες , ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Η αξία του Γκαρσία , είναι αδιαπραγμάτευτη , επειδή είναι ένας φοβερός παίκτης, με τρομερή τεχνική κατάρτιση, μοναδικό πάθος  και απίστευτο τρέξιμο.

Τέλος, οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ ήταν ρεαλιστικές και ελπιδοφόρες, ώστε να δείξει, τη θέληση της Ένωσης, να παίξει ποιοτικό και καλύτερο ποδόσφαιρο στο μέλλον. Τουλάχιστον, η ομάδα  είναι ωφέλιμο στην παρούσα φάση, να βάλει τις βάσεις για ένα  σύγχρονο και ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, που θα προσελκύσει  εντυπώσεις σε ευρωπαϊκούς θεσμούς, και δευτερευόντως σε εγχώριους θεσμούς.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΜΟΣ

 

 

Διαβάστε Περισσότερα