Επαγγελματική νίκη, μέτρια απόδοση….. Ο Τίγρης

ΑΕΚ_Λαμια 2 _ 0.

Η ΑΕΚ μετά τους νικηφόρους αγώνες με Τράμπζονσπορ και Τρίπολη ενίκησε και τη Λαμία όμως στον αγώνα αυτό η ΑΕΚ έκανε μια επαγγελματική νίκη χωρίς να έχει την απόδοση που είχε στους δύο προηγούμενους αγώνες και γενικά δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση που είχε. Συγκεκριμενα είχε αργή ανάπτυξη και έλειπε η φαντασία από το παιγνίδι της.

Στηρίχθηκε περισσότερο σε ατομικές εξάρσεις παικτών και ιδιαίτερα του Λιβάγια ενώ αμυντικά δέσποζε ο Βράνιεζ ο οποίος έβαλε το δεύτερο γκολ.
Και οι δύο προαναφερθέντες ήταν οι καλύτεροι παίκτες ενώ αδικαιολόγητα εκτύπησαν αντίπαλους παίχτες με αποτέλεσμα να πάρουν κιτρίνη κάρτα.

Οι αλλαγές που έκανε ο Κωστενογλου με τους Βέρντε  και Κλωναριδη δεν βοήθησαν, σε αντίθεση με τον Γαλανόπουλο ο οποίος θα έπρεπε να είναι στην αρχική ενδεκάδα και όχι ο Κρίστισιτς, ο οποίος απο φυσική  κατάσταση δεν είναι σε καλό επίπεδο με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει πρόβλημα στα χαφ με την παρουσία και του Γκεράλντες ο οποίος δεν έχει δείξει αυτά που αναμενόταν.

Ο διαιτητής γενικά είχε μια καλή παρουσία χωρίς λάθη με υποψία στη φάση του Γκεράλντες η οποία όμως δεν ήταν ξεκάθαρη. Γενικά ή συμπερασματικά η ΑΕΚ πέτυχε με τον Κωστένογλου την τρίτη της νίκη με άνεση χωρίς να απειληθεί από τη Λαμία και συνεχίζει την προσπάθεια της με υψηλό ηθικό στον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

https://www.youtube.com/watch?v=FXaIRJXV4RI

 

Ο Τίγρης

Διαβάστε Περισσότερα