Επετειακές εμφανίσεις για την Δυναμό Νέας Σμύρνης από την GEPAWORLD | El Comandante

Με την παρουσίαση των νέων εμφανίσεών της, ξεκίνησε η Δυναμό Νέας Σμύρνης, τις εορταστικές εκδηλώσεις για την είσοδό της στην 5η δεκαετία ζωής της.

Η απόκτηση δύο νέων εμφανίσεων ήταν προγραμματισμένη για το 2020, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυσή της. Ωστόσο, με τα μέτρα κατά του κορωναϊού σε ισχύ, όλες οι εορταστικές και τιμητικές εκδηλώσεις επαναπρογραμματίστηκαν για εφέτος.

Οι υπέυθυνοι της ομάδας ήθελαν οι νέες εμφανίσεις, να προέρχονται από μιά αμιγώς ελληνική αθλητική εταιρία και σ’ αυτό το πλαίσιο, επέλεξαν την Gepaworld, λόγω της πορείας που αυτή έχει επιδείξει στον χώρο του μπάσκετ (έχει αναλάβει την ένδυση των ομάδων καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού και του Π.Α.Ο.Κ.).
Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος της εταιρείας με το γνωστό brand name GSA, κος. Γεράσιμος Παπασπυράτος, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός, καθώς θεωρεί ότι η συνεργασία με την Δυναμό Νέας Σμύρνης (που αποτελεί την πρώτη ομάδα από τον χώρο των Ανεξάρτητων, που «ντύνει» η Gepaworld) παράλληλα σηματοδοτεί την δυναμική είσοδο της εταιρείας, στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Εμφανέστατα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν και ο Γενικός Αρχηγός των Νεοσμυρνιωτών, Πέτρος Κρεντήρας, ο οποίος δήλωσε:

«Αρχικά προσανατολιζόμασταν στην απόκτηση μίας μόνο εμφάνισης. Ωστόσο οι τιμές ήταν τόσο προσιτές, που αντιληφθήκαμε ότι άνετα θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε και χειμερινή εμφάνιση κι έτσι, χωρίς δεύτερη σκέψη προχωρήσαμε στην τοποθέτηση παραγγελιών για 2 εμφανίσεις».Τα σχέδια της γνωστής εταιρείας αθλητικής ένδυσης, δεν σταματάνε εδώ. Με την επέκταση των δραστηριοτήτων της, στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων ο χώρος του ποδοσφαίρου, είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση για την Gepaworld.

Με αφορμή το γεγονός ότι οι ομάδες που αγωνίζονται σε αυτά τα τουρνουά, έχουν ερασιτεχνικό χαρακτήρα, πρόθεση του κ. Παπασπυράτου, είναι να δώσει σ’ αυτές, την ευκαιρία πρόσβασης σε μιά ευέλικτη εναλλακτική λύση, η οποία θα συνδυάζει την ποιότητα και τις φιλικές τιμές, με τα πακέτα λύσεων ένδυσης που προσφέρει η εταιρεία του.Επόμενος σταθμός των εορτασμών για τα 40 χρόνια της Δυναμό Νέας Σμύρνης, είναι το φιλικό παιχνίδι που αναμένεται να διεξάγει με μικτή ομάδα παλαιμάχων από την Superleague, καθώς και μία σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων, στις οποίες θα τιμηθεί η προσφορά βετεράνων ποδοσφαιριστών της, αλλά και εξωγηπεδικών παραγόντων, οι οποίοι κατά καιρούς συνέδραμαν την ομάδα με τις ενέργειές τους.

EL COMANDANTE

 

Διαβάστε Περισσότερα