Επιχείρηση ”Απόδραση απ’ το Αγρίνιο” Ι Jago1914

Επιτέλους πέρασε η βασανιστική εβδομάδα με το ανούσιο κατά την προσωπική μου άποψη Nations League. Ήρθε η ώρα για δράση με τον ΑΡΗ χωρίς καμμία απουσία, ξεπερνώντας την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον ιό ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσει κάποιος από την ομάδα.

Ο Μάντζιος βρήκε χρόνο να δουλέψει με όλους σχεδόν τους παίχτες εκτός από τους διεθνείς  που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Ο Άρης δοκιμάζεται σε μια αφιλόξενη για αυτόν έδρα του Παναιτωλικού που τον δυσκολεύει πολύ στο να πάρει την νίκη. Οι Κίτρινοι έχουν επικεντρωθεί στις αδυναμίες του αντιπάλου ώστε να μπορέσουν να τον αιφνιδίασουν  με ένα γρήγορο γκολ όπου θα ξεκλειδώσει γρήγορα το παιχνίδι, με μια ομάδα που θα παραταχθεί  λογικά με σφιχτό αμυντικο σχήμα.
Ερωτηματικό αποτελούν θέσεις στην άμυνα καθώς επιστρέφει ο Ρόουζ και ο Μπεναλουάν δείχνει να έχει βρει ρυθμό στο παιχνίδι με τον Αστερα Τρίπολης αλλά και ο πάντα σταθερός Δεληζήσης. Το δίδυμο Δεληζήση με τον Τυνήσιο δοκιμάστηκε με Αστέρα και τα πήγε πολύ καλά χωρίς να δεχθεί μεγαλη πίεση με έναν αντίπαλο που κάνει πολλές τελικές μέσο όρο. Αν προτιμηθεί πάντως το δίδυμο του Ρόουζ με τον Τυνήσιο θα είναι η 1η φορά σε επίσημο αγώνα.
Άλλες θέσεις που υπάρχει ευχάριστος πονοκέφαλος είναι η επιλογή των δημιουργικών χαφ καθώς με την επιστροφή του Μπερτόλιο λογικά θα κριθεί στην τελευταια προπόνηση ποιοι θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Η έκπληξη ίσως αποτελέσει στον επιθετικό με τον Σίλβα να έχει μπει δυνατά στην σκέψη για να παίξει σε αυτό τον ρόλο, αν και υπήρχε εντατικό πρόγραμμα με τον Λόπεζ αλλά και με τον Μάνο στο τελείωμα των φάσεων.
Αυτές όλες οι ποιοτικές  εναλλακτικές αποτελούν ίσως και το μεγαλύτερο ατού του φετινού Άρη που με την έλευση Μάντζιου δείχνει να έχουν αξία στα χέρια του.
Κρίσιμο  παιχνίδι για την ομάδα που με το τρίποντο θα απολαύσει για άλλη μια αγωνιστική την κορυφή. Μακάρι το θετικό αποτέλεσμα που είναι μόνο η νίκη να συνδυαστεί και με καλό ποδόσφαιρο γιατί υπάρχουν και οι παίχτες να το κάνουν.
Την Κυριακή λοιπόν τα νεότερα. Μακάρι τα νέα από το μέτωπο  με την πανδημία να είναι ευχάριστα όσο γίνεται χωρίς πολλές απώλειες για όλους μας.

Jago1914

Διαβάστε Περισσότερα