Επικοινωνιακός πόλεμος = Επίδειξη «αδυναμίας»…

Mε αφορμή την ανελέητη επίθεση που δέχεται ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ για υποθέσεις που αφορούν τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες ως επί των πλείστων καθώς και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, διαπιστώνουμε έναν επικοινωνιακό πόλεμο που εξαντλεί τα όρια της γραφικότητας και δείχνει εκνευρισμό από την πλευρά των αντιπάλων διότι στο τέλος ο Σαββίδης καταφέρνει να υλοποιήσει τα σχέδιά του μεγαλώνοντας και ο ίδιος επιχειρηματικά, και παράλληλα η ομάδα του ο ΠΑΟΚ ενισχύεται και θα συνεχίζει να ενισχύεται προς έκπληξή τους.

Είναι σαφές και η στήλη προειδοποιεί όχι μόνο αυτούς αλλά και «τις μονταζιέρες της κίτρινης δημοσιογραφίας» ότι προετοιμάζουν νέες επιθέσεις λάσπης διότι ο ηγέτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα συνεχίσει να επενδύει προκαλώντας περισσότερο εκνευρισμό σε αυτούς.
Κατασκευασμένες ιστορίες από εντεταλμένες γραφίδες, ψεύτικα ρεπορτάζ, Fake News και ευφάνταστα σενάρια θα συνεχίσουν, αποκαλύπτοντας την αδυναμία τους ταΐζοντας σανό στον κόσμο.

Θα χρειαστούν όμως και νέες ιστορίες με φίδια– γιατί και άλλες επενδύσεις ή μεταγραφές θα ανακοινωθούν άμεσα.
Έτσι λοιπόν όσο γιγαντώνεται ο ΠΑΟΚ και ο πρόεδρός οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ας προετοιμάζονται, μιας και οι σεναριογράφοι, οι μονταζιέρες και διάφορα θηρία της κίτρινης δημοσιογραφίας και της (λέμε τώρα..) πολιτικής επικοινωνίας θα συνεχίσουν ανελέητα τις αντίστοιχες επιχειρήσεις λάσπης. Να γνωρίζουν όλοι ότι αν προσπαθήσουν, μπορούν να γίνουν ακόμα πιο ευφάνταστοι και διασκεδαστικοί.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα