Επίσημο: Νέος πρόεδρος της Super League ο Μπαταγιάννης

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, όπως ανακοίνωσε ο συνεταιρισμός και διαδέχεται τον Γιώργο Στράτο στην ηγεσία.

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι και επίσημα ο διάδοχος του Γιώργου Στράτου στην προεδρία της Super League. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού (κατέλαβε την θέση αυτή τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ παλαιότερα ήταν και στον Ατρόμητο) ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, πήρε την απαραίτητη πλειοψηφία και αναλαμβάνει την ηγεσία του συνεταιρισμού στην πλέον κρίσιμη καμπή του, αφού υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως η αναδιάρθρωση και το τηλεοπτικό συμβόλαιο για τις άστεγες ομάδες.

Οι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν “παρών” και “λευκό” αντίστοιχα, ενώ ο κ. Μπαταγιάννης πήρε τις ψήφους από τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα. “Λευκό” ψήφισαν οι ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, “παρών” ο ΠΑΟΚ, ενώ η ΕΠΟ απείχε. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρρας.

Πέρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στα γραφεία βρέθηκαν και οι Αγραφιώτης (Ολυμπιακός), Κωνσταντίνου, Σωπήλης (Παναθηναϊκός), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Δάρας (Πανιώνιος), Κούγιας (ΑΕΛ), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Σπανός (Ατρόμητος) Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Κωστούλας (Παναιτωλικός), Τσικνής (Λαμία), Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας).

 

Διαβάστε Περισσότερα