Επιστροφή στις νίκες Ι Ο ΤΙΓΡΗΣ

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο του Ιωνικού επικρατώντας με 0-1. Με βάση την εικόνα του αγώνα η νίκη της ΑΕΚ ήταν δίκαιη αφού στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν αμυνόμενος ενώ στο δεύτερο ημίχρονο που έπαιξε καλλίτερα δεν κατάφερε να κάνει τηεγαλη ευκαιρία.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ΑΕΚ να είναι επιτιθέμενη και τον Ιωνικό αμυνόμενο στο μισό του γηπέδου.
Στο 20ο λεπτό σε μια επίθεση της ΑΕΚ από δεξιά ο Αμραμπατ τροφοδότησε τον Μισελεν αυτός έξω από τη μεγάλη περιοχή έβγαλε σέντρα η μπάλα έφθασε στον Μάνταλο ο οποίος με μονοκόμματο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κουντεσιωτη γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια η ΑΕΚ είχε δύο ευκαιρίες με το Τζουμπερ στο 26 και στο 38 να κάνει το 2-0 όμως ο κουντεσιωτης απέκρουσε την μπάλα και δεν επέτρεψε να γίνει το 2-0. Στη παράταση του ημιχρόνου ο Τζαβέλλας μετά από κόρνερ έπιασε κεφαλιά στέλνοντας ελάχιστα τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός με το ξεκίνημα κατάφερε να επισκεφτεί την περιοχή της ΑΕΚ δύο φορές όμως τα σουτ που έγιναν δεν απείλησαν τον Τσιντώτα ο οποίος τα εξουδετέρωσε με άνεση και τις δυο φάσεις. Η συνέχεια είχε τον Αραούχο να μην καταφέρνει να πετύχει γκολ σε σουτ με τον ίδιο και πάλι στο 70 λεπτό, όταν μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα με σουτ πάνω στον Κουντεσιωτη

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιωνικός βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΚ να έχει αρκετές επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις όμως οι παίκτες της ΑΕΚ είτε λόγω μη καλής τελικής πασάς έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.

Τελικά μετά από παράταση τριών λεπτών ο αγώνας έληξε με νίκη της ΑΕΚ η οποία στο σημερινό ματς παρουσιάστηκε βελτιωμένη όσον αφορά τη φυσική κατάσταση όμως ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι παίκτες της να συνδυάζονται επιθετικά πράγμα που χαλάει την προσπάθεια για το γκολ. Η Διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς ήταν καλή χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα

 

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα