Επιστροφή στο Παρελθόν …. I SERPICO

Όχι σήμερα δεν θα τον κρίνω αυστηρά τον Ολυμπιακό. Σήμερα η ομάδα έδειξε κατά διαστήματα κάτι από τα παλιά καλά ματς, αν και σίγουρα θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για νά δείξουν όλοι οι νέοι παίκτες αυτό που πραγματικά αξίζουν. Πολλά τρεξίματα, καλή κυκλοφορία, καί σίγουρα καλύτερη δημιουργία παιχνιδιού.

Σίγουρα λείπουν αρκετά κομμάτια ακόμη για νά φτιαχτεί το Παζλ αλλά μπαίνοντας σιγά σιγά νέοι παίκτες βλέπουμε ότι γίνεται καλή δουλειά αλλά και διαχείριση του υλικού. Αναμένονται τουλάχιστον τρείς με τέσσερις νέες αφίξεις παικτών σέ θέσεις πού όλοι βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη.

Τά πάντα άλλαξαν σήμερα στον αγώνα μόλις οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Μασούρας ο σκόρερ πού επιτέλους έσπασε την γκινια. Απλώθηκε παντού σε όλο το γήπεδο ο Ολυμπιακός, με έναν Καμαρά από τά παλιά καί βέβαια ο Φορτουνης πού φαίνεται ασταμάτητος. Θετικό δείγμα ο νεαρός Εσε πού έκανε πολύ καλή δουλειά, ο Κίνι πού έκανε καί γκολ.

Σταθερή πίσω Ρετσος καί Ντοι παρά το ότι δεν δέχτηκαν ιδιαίτερη πίεση. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει, μαζεύει βαθμούς, είναι κοντά στην πρόκριση για τό Γιουρόπα λιγκ, καί γενικά ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.

Στα δύο τελευταία του παιχνίδια Ευρώπη καί τό σημερινό βελτιώνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του καί αυτό πρέπει να το πιστωσουμε σίγουρα στον προπονητή του. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά η αρχή είναι λένε το ήμισυ του παντός.

Δύο γκολ ο Μασούρας, ένα ο Καμαρά καί ακόμα ένα από τόν Κίνι για το τελικό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ – ΤΡΌΜΗΤΟΣ: 4-0!

SERPIKO

Διαβάστε Περισσότερα