Επιτέλους η παράσταση ξεκινά..! Al Jazeera

Απόψε ξεκινά ξανά μετά απο διακοπή σχεδόν ενος δίμηνου η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Η διοργάνωση που δεν υπάρχουν καρκινώματα αλλά και καταστάσεις που ζούμε το τελευταίο 6μηνο με ανακοινώσεις εκατέρωθεν απο τους μεν για τους δεν…..

Εκεί που την κούπα την παίρνουν μέσα στο γήπεδο και όχι με τρόπους εκτός γηπέδου….. Εκεί που η Real , Μπαγερν , η Γιοβέντους και η Μπαρτσελόνα δεν ασχολούνται με δικαστικά μέσα για την παραδειγματική τιμωρία των αντιπάλων τους ….. γιατί πολύ απλά δεν είναι στο DNA αυτών των ομάδων να παιζουν εξωαγωνιστικά ….

Απόψε παίρνουν σειρά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές , οι ποδοσφαιριστές  ….. φίλαθλοι, οπαδοί, πρόεδροι, μεγαλομέτοχοι και λοιποί μπαχαλάκηδες κάθονται πίσω και θα παρακολουθήσουν την παράσταση των πρωταγωνιστών, μέσα απο το πράσινο χαλί …..

Το μενού απόψε μας προσφέρει τα μάτς της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ και αυτό της Ντόρτμουντ με Παρί ….. παιχνίδια με διαφορετική μαγεία για τον καθένα μας …… πιο ενδιαφέρον κατά την ταπεινή μου άποψη είναι το ματς της Ντόρτμουντ με την Παρί , ανοιχτό τελείως σε σχέση με το Ατλέτικο εναντίον της Λίβερπουλ το οποίο θα κριθεί πιθανόν στο γκόλ με πιθανόν το σημείο Χ ….

Επιτέλους για τους επόμενους 3 μήνες αφήνουμε τα αρρωστάκια που καθημερινά δεν έχουν καμμία άλλη ασχολία απο εκτός απο το να περιμένουν τον Υποβιβασμο του ΠΑΟΚ και της ΞΑΝΘΗΣ και την διακαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ …. σε ένα πρωτάθλημα το οποίο οι ίδιοι έπλασαν όλα αυτά τα χρόνια και ξαφνικά θυμήθηκαν ότι το δίκαιο ξανφινά έγινε η σημαία τους …..

 

Al Jazeera

 

Διαβάστε Περισσότερα