Επιτέλους πρέπει να σηκωθούμε απο τον Καναπέ..

Επιτέλους πρέπει να σηκωθούμε απο τον καναπέ και να ξεσηκωθούμε πάντα με ήρεμο και φυσιολογικό τρόπο απέναντι σε αυτή την κατάσταση που βιώνει τα τελευταία χρόνια το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου που αγαπάμε… Την Κυριακή το μεσημέρι όλοι έξω από την ιστορική έδρα του τριφυλλιού μαζικά και ειρηνικά οι σύνδεσμοι και κάθε απλός φίλαθλος και οπαδός του παναθηναϊκού θα διαδηλώσει κατά της ταπείνωσης και της ξεφτίλας που έχει φέρει με τον τρόπο που συμπεριφέρεται και διοικεί τον οργανισμό η τωρινή διοίκηση..
Όμως ελπίζω και εύχομαι αυτή την φορά να μην είναι όπως αυτή του 2008…Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση τότε και μέσω της πολυμετοχικότητας είχαν άλλους σκοπούς και ενδιαφέροντα που είναι χιλιοειπωμένα εδώ και χρόνια… Τώρα το εάν πρέπει να υπάρξει αποχή από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ δεν ξέρω εαν με βρίσκει συμφωνώ η όχι.. Η ομάδα μας χρειάζεται στα δύσκολα,από την άλλη ένας δύο ανεγκέφαλοι να κάνουν μια κουταμάρα τα τίναξαν όλα στον αέρα και πάλι θα γίνουμε αρνητικό θέμα κυρίως στην Ευρώπη και θα είναι ακόμα ένα πλήγμα στο πρεστίζ του συλλόγου..
Φυσικά το Σαββατοκύριακο θα πρέπει όλοι να βρεθούμε στις κερκίδες του Κλειστού Νίκος Γκάλης και να τιμήσουμε με την παρουσία μας τους 2 ανθρώπους που έκαναν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό τεράστιο μέγεθος σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταια 30 χρόνια.. Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πάντα θα είναι οι άνθρωποι που με το ήθος τους και την ευγένεια τους κέρδιζαν πρώτα τους αντιπάλους και μετά εμάς. Η τιμή του εισιτηρίου εξευτελιστική για να τιμήσουμε την μνήμη αυτών των 2 σπουδαίων ανθρώπων.. Εξάλου τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό και αυτό επίσης αποτελεί κίνητρο από μόνο του…
Το PAOALIVE είτε το θέλουμε είτε όχι είναι μονόδρομος όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές μέσω των άρθρων μας.. Τι οραματίζεται όλα αυτά τα χρόνια ο κάθε φίλαθλος του παναθηναϊκού.Το δικό του σύγχρονο γήπεδο, που θα βλέπει την ομάδα να γεννά νέους Σαραβάκους και νέους Βαζέχα… παιχταράδες που θα είναι παρών και όχι ανάμνηση… Που θα βάζουν γκολάρες στην Ευρώπη… Το πρωτάθλημα δεν ήταν ποτε εμμονή για εμάς και ας έχουν περάσει 10 χρόνια χωρίς αυτό.Φυσικά και μας λείπει και το θέλουμε.. Η καψούρα μας ήταν και θα είναι η Ευρώπη..
Φαινόμαστε λίγοι αλλά είμαστε πολλοί…Σηκωθείτε,πρέπει να σταματήσει η εσωστρέφεια…Δεν μπορεί να χάθηκε το DNA..ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ….
 
Υ.Γ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΩΝΑΖΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
 
•ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ 
 
••ΠΩΣ ΚΑΙ 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα