Ερασιτέχνης Αρχηγός | EL LOCO

Αν είναι σημαία της Barcelona o Messi τότε ο Xavi και ο Iniesta τι είναι; Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Ασχολείτε η αθλητική δημοσιογραφία με το θα τα πάρει ή δεν θα τα πάρει, θα μείνει ή θα φύγει. Οχι. Δεν είναι έτσι οι παίχτες αρχηγοί.

Ο κακός Μπερτομέου τον πλήρωνε χοντρά τον Messi κάθε καλοκαίρι υπό την απειλή του δεύτερου ότι θα φύγει, κάθε χρόνο. Αποτέλεσμα 8αρες και 4αρες. Βεβαια φτέγανε κάτι sites του Μπερτομέου.

Χωρίς τα προβλήματα των sites τώρα και με την τεράστια αγάπη που του έχει ο Λαπόρτα του Messi, τον διώχνει νύχτα. Δεν γίνετε να αγαπάς τον εργοδότη σου ή το μαγάζι να γουστάρει τον υπάλληλο του και να τον διώχνει.

Αν ο Messi είχε manager θα είχε κάνει ορθολογικούς,σωστούς χειρισμούς στην καριέρα του. Αυτο το πράμα κάθε καλοκαίρι δεν γίνετε, φαίνετε ο ερασιτεχνισμός του μπαμπά του, ο οποιός σαν βδέλα κολλημένος πάνω του, βγάζει ολα τα αποθημένα του και χρήματα.

Μέχρι και φυλακή έκανε εύκολα για τα χρήματα που πέρνανε μαζί με τον γιό του απο τον Μπερτομέου κάτω από το τραπέζι. Όλη αυτή η αλαζονία και οι εκβιασμοί έφεραν τις ήττες.

Όλοι φταίνε εκτός απο τον Μessi. Ο πραγματικός αρχηγός – ηγέτης παίρνει τις ευθύνες πάνω του,όλων και οδηγεί το καράβι μέχρι το τέλος γιατί γουστάρει και μπορεί. Δεν τον πάνε τα χρήματα. O Messi την άρμεξε την Barcelona μέχρι τελευταία σταγόνα και τώρα φεύγει με φαξάκια.

Αυτα που πρόσφερε στην Barcelona ο Messi θα τα πρόσφερε σε όποιο club και αν ηταν. Αυτα που πρόσφεραν ομως ο XAVI και ο INIESTA μονο στην ομάδα που αγαπούσαν και μπορούσαν για να τα κάνουν.

Έτσι ειναι οι αρχηγοί,δεν τους κυριεύει το χρήμα, αλλα η προσωπικότητα

EL LOCO

Διαβάστε Περισσότερα