Έριξε αρκετές βολές , αλλά μία μόνο βρήκε στόχο……. SERPICO

Ξεκίνημα με το δεξί αλλά μπόλικο άγχος ειδικά προς το τέλος τού παιχνιδιού για τον Ολυμπιακό. Με τίς καλύτερες συνθήκες άρχισαν τό ματς οι ερυθρόλευκοι πού μόλις στο 6″ λεπτό άνοιξαν τό σκορ με τόν Ελ Αραμπι. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι άλλο έχω την κατοχή , καί τόν έλεγχο ενός αγώνα καί άλλο στέλνω τό τόπι στο πλεκτό. Αυτή είναι η μεγάλη ουσία στο ποδόσφαιρο. Εκανε αρκετές αλλαγές ο Μαρτίνς ξεκουραζοντας αρκετούς βασικούς παίκτες καί έδωσε ευκαιρία σε άλλους πού δεν είχαν συμμετάσχει μέχρι σήμερα σέ αγώνα.

Έριξε αρκετές βολές ο θρύλος αλλά μία είχε βρει στόχο αυτή με το πέναλτι. Μία καλή στιγμή για τόν Αστέρα που κυρίως φύλαγε τά νώτα του. Δραστήριος ο Σουντανι πού έχασε μία δύο μεγάλες ευκαιρίες νά ανοίξει καί αυτός λογαριασμό με το γκολ. Γενικά στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνεψε ο Ολυμπιακός.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι η κατοχή για τον Ολυμπιακό , πού πάντα κυρίως από δεξιά με τόν Ποντενσε δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν κάνει ένα δεύτερο γκολ νά τελειώσει το ματς.Ο χρόνος αρχίζει σιγά σιγά νά επηρεάζει τόν Ολυμπιακό πού κάνει εύκολα πουληματα της μπάλας καί δίνει την ευκαιρία στον Αστέρα νά παίρνει μέτρα παραπάνω στο γήπεδο καί νά αρχίζει βλέποντας τόν Ολυμπιακό νά πέφτει νά ψάχνει το γκολ τής ισσοφαρισης.

Ο Καμαρά δεν βοηθάει στα χαφ, ο Σεμεδο από κούραση κάνει εύκολα λάθη, καί μπροστά Σουντανι καί Ποντενσε όποια ευκαιρία γίνεται να μήν την κάνουν γκολ. Ο Ρατζελοβιτς δεν μπορεί νά παίρνει πολλές φάσεις πάνω του , καί γενικά το ματς γίνεται πολύ επικίνδυνο καί αγχωτικό για τούς ερυθρόλευκους. Δοκάρι ο Σουντανί μετά από προβολή πού κάνει σε γύρισμα στην περιοχή , καί μεγάλη ευκαιρία για τόν Αστέρα πού από πλάγια σε Τέτα τετ ο ΣΑ λέει όχι στην ισσοφαριση. Βαλμπουενά  καί Μασούρας μπαίνουν κια τραβάνε λίγο τόν Ολυμπιακό μπροστά κάνει πάλι μια δύο καλές φάσεις , αλλά σήμερα φαίνονται τσακωμενοι με το γκολ οι παίκτες τού Μαρτίνς. Στο 79″ λεπτό ι Αστέρας ζητάει πέναλτι ο διαιτητής πάει στο Var καί λέει όχι.

 

Γλυτώνει εδώ ο Ολυμπιακός από την ισσοφάριση. Ήταν εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή κακή λειτουργία τής άμυνας τού Ολυμπιακού αλλά η προβολή πάει άουτ. Ο Ολυμπιακός ροκανίζει τόν χρόνο καί τό παιχνίδι τελειώνει. Νίκη με άγχος στην πρεμιέρα για τούς ερυθρόλευκους , πού κρατάει την νίκη καί τό τρίποντο.

 

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα