Εθνική Τραγωδία. – SERPICO

Μετά την τεράστια πληγή πού επί χρόνια βασανίζει την πατρίδα μας, μιλάω για αυτήν τών τροχαίων ατυχημάτων, άλλη μία ήρθε να προστεθεί ειδικά τά τελευταία χρόνια στην χιλιοταλαιπωρημένη χώρα μας καί μιλάω για τίς αυτοκτονίες. Κάθε μέρα πιστέψτε με τρέμω να μπω στα διάφορα σάιτ, γιατί απλά το ερώτημα δεν είναι εάν αυτοκτόνησε κάποιος συμπολίτης μας, αλλά ΠΟΣΟΙ. Κάθε μέρα ρε παιδιά , από κάθε γωνιά τής χώρας μας “τελειώνει” την ζωή του καί ένας Έλληνας η” Ελληνίδα. Τραγικό καί καταστροφικό μαζί.

Μετά την μάστιγα με τά τροχαία, την μεγάλη φυγή τών νέων μας στο εξωτερικό, οι αυτοκτονίες συνανθρώπων μας! Ο καθένας για δικούς του λόγους, αποτελούν στην κυριολεξία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!! Με αυτήν την πουτάνα την κρίση, για να διορθωθούν τα νούμερα στην οικονομία, διαλύθηκε η χώρα μας. Καί οι πολιτικοί της πλάκας πανηγυρίζουν ότι μας σώζουν . Όλα αυτά γιατί κανείς ηγέτης τής καρπαζιας δεν είχε τό πολιτικό ανάστημα, να πει στους ξένους νταβατζήδες ότι σε αυτή την χώρα ζούν άνθρωποι.

ΟΛΟΙ κοίταξαν την πολιτική τους εξέλιξη ή παραμονή στην εξουσία καί όχι τον λαό τους. Κάθε μέρα καί μία τραγωδία  καί η κοινωνία μας βαράει διάλυση, κάθε μέρα καί κάποιο ή κάποια σπίτια βυθίζονται στο πένθος  καί δεν συγκινείται κανείς. Η Ελλάδα πιστεύω περνάει τά χειρότερα χρόνια στην ιστορία της καί τό χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ΦΩΣ…..!!

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα