Έτσι μας αρέσει | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Πολλή γκρίνια εισπράττουμε για την ομάδα μας, μετά και την χθεσινή νίκη επί του Αστέρα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν δικαιολογείται. Μετά και το παιχνίδι με την Λινκολν η ομάδα δεν έχει σταματήσει πουθενά Παίζει πάνω κάτω το ίδιο ποδόσφαιρο αλλά αυτό αποδίδει και δεν υπάρχει πραγματικός λόγος για παράπονο.

Με παρόμοιες εμφανίσεις είχαμε απώλειες τώρα λοιπόν με βάση τα αποτελέσματα που ήρθαν πρέπει η ομάδα να πάρει ώθηση για ακόμη παραπάνω. Έχουν μπει περισσότεροι παίκτες στο ροτέισιον του Λουτσέσκου και ειδικά τα δύο ελληνόπουλα ο Λύρατζης και ο Τσιγγάρας έχουν πια ισότιμους ρόλους στην ομάδα και δίνουν πιο δυνατό χαρακτήρα στο σύνολο. Περιμένουμε και κάτι ακόμα από τους νέους μας, ο Πάμπλο έχει γαλουχήσει παίκτες με δυνατή προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα που μας δυσκολεύει πάντα είτε στην Τούμπα είτε εκτός, είχαμε να αντιμετωπίσουμε την γνωστή αδυναμία μας ,την ευκολία που δεχόμαστε γκολ, όταν χαθεί η μπάλα στο κέντρο και οι αντίπαλοι φθάνουν άνετα μέχρι την περιοχή μας .

Ο Μιχάι έκανε λάθη , ευτυχώς ο Κρέσπο θύμισε τον νεότερο εαυτό του και είχε ηγετική παρουσία και μάζευε την κατάσταση. Όμως αν έχεις δεχθεί δύο γκολ από τον Αστέρα, που στα μεταξύ μας παιχνίδια τα δίνει όλα, υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι πάντα εύκολο να πετύχεις ένα παραπάνω γκολ.
Η ποιότητα του Κούρτιτς (πρώτος σκόρερ!) και η προσωπικότητα του κάνουν διάφορα και ο ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι κάνει απόσβεση των χρημάτων που έδωσε για το συμβόλαιο του.
Ο Ακπομ πέτυχε γκολάρα αν και δεν τον ένιωσαν οι αμυντικοί, όμως από τον σέντερ φορ περιμένεις να σκοράρει αν μη τι άλλο.
Περιμένουμε τώρα την ΑΕΛ για το κύπελλο για να κλείσουμε καλά την χρονιά και περιμένουμε να δούμε την ενίσχυση στις μεταγραφές. Ελπίζουμε να γίνει κανονικό ματς και όχι κάτι σαν ματς.

ΥΓ.Σε σχέση με την υπόθεση Βαρέλα , η ομάδα έχει διοίκηση και ο συγκεκριμένος παίκτης φαίνεται ότι τελειώνει. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, σεβαστές , αγαπάμε τον παίκτη, αλλά αγαπάμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλους. Η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Έτσι απλά, πάμε παρακάτω.

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΠΑΟΚ

Διαβάστε Περισσότερα