Έτσι θα είναι η νέα ναυαρχίδα της One Plus, 6Τ (pics)

Μπορεί η ημέρα της κυκλοφορίας του να αργεί ακόμα – για την ακρίβεια δεν έχει καν οριστεί – ωστόσο έχουν έρθει στο φως πολλές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του νέου κινητού της Οne Plus, 6T, την νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, βάσει των εικόνων που διέρρευσαν στο WinFuture.de η συσκευή θα διαθέτει διπλή βασική κάμερα στο πίσω μέρος, θα είναι αδιάβροχη και θα έχει ένα ενδιαφέρον notch (εγκοπή) στο επάνω μέρος της οθόνης.

Επιπλέον όπως δείχνουν οι φωτογραφίες το νέο έξυπνο κινητό δεν θα έχει δακτυλικό αποτύπωμα, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για εντός της οθόνης σένσορα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Να σημειωθεί ότι τα χαρακτηριστικά του νέου OnePlus δεν είναι επτασφράγιστο μυστικό αφού η εταιρεία εδώ και καιρό τροφοδοτεί την φημολογία με εικόνες που δημοσιεύει στους προσωπικούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατά τα λοιπά το νέο κινητό μοιάζει αρκετά σε design με το πρόσφατο μοντέλο της Oppo F9, δεν έχει υποδοχή για ακουστικά θα έχει επεξεργαστή Snapdragon και αρκετή μνήμη RAM από 6 Gb και πλέον. Το τηλέφωνο όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα ίσως και μέσα στον Οκτώβριο – μήνα που οι παρουσιάσεις Android τηλεφώνων θα έχουν την τιμητική τους – και η τιμή του σύμφωνα με το CNET της Αυστραλίας θα φτάνει τα 550 δολάρια.

Οι δύο εταιρείες ίσως έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και τα τηλέφωνά που παρουσιάζουν φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο DNA. Ωστόσο τα εσωτερικά χαρακτηριστικά είναι πιθανό να είναι πιο αναβαθμισμένα από αυτά του F9.

Διαβάστε Περισσότερα