ΕΤΣΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΡΗΣ !! SERPICO

Εγώ προσωπικά δεν χρειαζόταν να δω το χθεσινό παιχνίδι τού Άρη με την ΑΕΚ για να πω την γνώμη μου για τον προπονητή Σάβα Παντελίδη. Από την περσινή χρονιά έδειξε τίς προπονητικές του ικανότητες στο τιμόνι τού ΑΣΤ. Τρίπολης. Ωραίο ποδόσφαιρο μέσα καί έξω έξυπνο στήσιμο στο χορτάρι, καί πάνω από όλα διάβασμα τού αντιπάλου. Δεν χαρίστηκε σε κανέναν μεγάλο τού πρωταθλήματος πέρσι ο Αστέρας. Όλοι υπέφεραν με αυτόν αντίπαλο.Καί βέβαια ωραία μπάλα. Παίρνει το καλύτερο από κάθε παίκτη, καί είναι μέσα στην ψυχολογία για τον κάθε ποδοσφαιριστή.

Πίστευα ότι καί στον Άρη θα πετύχει.Σε ένα σύλλογο με άλλη ιστορία, καί ποιο βαριά φανέλα , τον κρατάει ψηλά στην βαθμολογία. Χωρίς φίρμες, αλλά παιδιά με ταλέντο καί όρεξη καί ουσιαστικό ποδόσφαιρο κάνει ο Άρης σταθερή καί ανοδική πορεία στην Σούπερ Λιγκ. Στην φλεγόμενη Τούμπα δεν κολοσε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, καί δεν κυνήγησε μόνο την ισοφάριση που τελικά πέτυχε , αλλά από ατυχία δεν έφυγε νικητής. Αμφισβητήθηκε ο Παντελίδης πρίν λίγο καιρό, αλλά μπράβο της η διοίκηση τόν στήριξε γιατί απλά τόν πιστεύει. Δεν κάνω τόν μετά Χριστόν προφήτη αλλά σας τό ξαναλέω τίμια ότι πρίν τον αγώνα εχθές πίστευα ότι η ΑΕΚ δεν κερδίζει στο Βικελίδης. Γιενκινι, Βελεθ, Καί αυτόν τόν παικταρα τον Γκαρσία , έκανε πάρτι ο Άρης. Έχει καί Κάποια Ελληνόπουλα πού βγάζουν πείσμα, πάθος , καί όρεξη πού πρέπει νά ιδρώσεις πολύ για να τά φέρεις βόλτα.

Κοουτσαρισμα άριστο από τόν Παντελίδη πού έδεσε κόμπο την ΑΕΚ. Ότι καί νά δοκίμασε να αλλάξει ο Χιμένεθ , ο Παντελίδης είχε πάντα την απάντηση. Εάν κατορθώσει , πού μάλιστα είναι πολύ κοντά νά τό καταφέρει , να πάει τόν ΑΡΗ Ευρώπη, τότε θα μιλάμε για τεράστιο άθλο . Μία ομάδα πού πέρσι αγωνιζόταν στην Β” Εθνική με μια χρονιά Στην Σούπερ Λιγκ πάει Ευρώπη. Έργο διοίκησης , προπονητή , παικτών, καί βέβαια τού Τεράστιου λαού τού Άρη.

Χίλια μπράβο.!!!!!!

Διαβάστε Περισσότερα