Ευχαριστούμε κύριοι που μεγαλώσατε την ομάδα | ΜΕΣΑ-ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Ευχαριστούμε!
Ευχαριστούμε κύριοι που έχετε μεγαλώσει την ομάδα μας.
Ευχαριστούμε που παλεύει όλα τα παιχνίδια, με την αίσθηση του ανώτερου και την άρνηση της ήττας. Αυτό δεν οδηγεί πάντα στην νίκη αλλά δείχνει τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι μόνο τα λεφτά του Ιβάν. Είναι η προσωπικότητα της ομάδας, η προσαρμογή μεγάλων παικτών, το δέσιμο με τον κόσμο και το συναίσθημα που μεταδίδεται. Και κυρίως ο τρόπος που αντιμετωπίζεται η ομάδα από τους αντιπάλους της.Ειδικά οι χθεσινοί αντίπαλοι,με όλο τον ελεγχόμενο μηχανισμό τους, έχουν μέρες που προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι κατατρεγμένοι, σε αντίθεση με τον ευνοημένο (!!!) ΠΑΟΚ, εμπλέκουν τον Ιβάν Σαββίδη σε οποιοδήποτε σενάριο. Πλέον λοιπόν αναγνωρίζεται ο ΠΑΟΚ ως απειλή. Κακώς βέβαια. Το μόνο που θέλουν όλοι οι φίλαθλοι είναι να παίζονται ισότιμα τα παιχνίδια. Ας κερδίζει ο καλύτερος, οποίος και αν είναι αυτός. Και στο τέλος να μπορεί να κάνει και δηλώσεις.
Σε όλα τα γήπεδα αυτό γίνεται. Ή μήπως όχι;
Ευχαριστούμε λοιπόν τον Λουτσέσκου,τον Βιερίνια, τους παίκτες όλους. Μας μετέδωσαν την σιγουριά της πρόκρισης. Ας το απολαύσουμε λοιπόν!

ΜΕΣΑ – ΕΞΩ Π.Α.Ο.Κ

Διαβάστε Περισσότερα