Ευρωπαϊκές νίκες επί δύο … SERPICO

Άρης – Ατρόμητος καί Ατρόμητος – Άρης. Όπως καί νά το διαβάσετε είναι έχει την ίδια αξία καί σημασία. Δύο στα δύο για τίς Ελληνικές ομάδες σε αγώνα προκριματικής φάσης. Ότι καλύτερο καί για τίς ομάδες αλλά καί για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος καθάρισε ουσιαστικά το ματς στο πρώτο μισάωρο , με καταπληκτικό γκολ του Κατρανη, στο 22″ λεπτό.

 

Τό πέναλτι πού κέρδισε αξία ο Μανούσος καί εκτέλεσε ο ίδιος στο 28″ καί καλυνηχτα σας. 2-0 νωρίς νωρίς. Μέχρι νά κλείσει το πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριωτες έκαναν πάρτι χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες ειδικά με τον Βελιο. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώνουν οι αντίπαλοι με τον Ραμίρες αλλά καί πάλι ο Ατρόμητος ” έχει ” τόν αγώνα. Αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Μόνο κάποια λάθη καί ίσως η κούραση δίνουν το δικαίωμα στην Ντουναιτσκα να φέρει το ματς στα ίσα με τόν Κάλμαρ.2-2. Κανένα πρόβλημα γιατί έχει την απάντηση ο Ατρόμητος με τόν Ρισβανη καί 3-2. Τό ματς όπως σας είπα έχει τελειώσει από το πρώτο ουσιαστικά ημιχρονο. Βγαίνουν κάποιες καλές στιγμές για τίς δυο ομάδες με ένα δοκάρι για τούς φιλοξενούμενους , αλλά ως εκεί. Τέλος ο αγώνας ο Ατρόμητος στην επόμενη φάση.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ν02. ΑΕ. ΛΕΜΕΣΟΥ- ΑΡΗΣ 0-1.

Καλύτερη διαχείριση στο γρήγορο σχετικά γκολ από εκτέλεση πέναλτι τού Ντιγκινι στο 14″ λεπτό, δεν μπορούσε νά γίνει από τούς Θεσσαλονικείς. Κράτημα τής μπάλας , έλεγχος του Ρυθμού τού αγώνα καί σωστά να βγούμε στην κόντρα ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ. Οι Κύπριοι πίεζαν μπήκαν δυνατά στον αγώνα, αλλά ο Άρης έκανε το γκολ. Τό κράτησε με σωστή αγωνιστική συμπεριφορά και αυτό ήταν το ζητούμενο.

Το παιχνίδι ήταν σε αρκετές στιγμές σκληρό . Οι δύο γκολκίπερ ήταν σε πολύ καλή μέρα ειδικά ο Κουέστα . Καλύτερη στιγμή για τούς Κύπριους ένα δοκάρι  αλλά καί ο Άρης είχε μία δύο καλές φάσεις να διπλαρωσει τά τέρματα του. Όλες οι γραμμές του σήμερα πήγαν πολύ καλά . Νίκη πρόκριση για την επόμενη φάση καί δίκαια οι πανηγυρισμοί για τούς Αρειανούς.

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα