Φάγαμε το αρνί έμεινε η ουρά | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Με αυτά και με αυτά τελείωσαν και οι διακοπές του Πάσχα και μπαίνουμε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν όπου θα κριθούν τα πάντα σε όλα τα επίπεδα για το τριφύλλι…

Πρώτα ο δεύτερος ημιτελικός με την Λαμία αύριο όπου οι πράσινοι επιβάλλεται να πάρουν την πρόκρισή ώστε να έχουν το λεγόμενο μαξιλαράκι του τελικού-εισιτήριο για την Ευρώπη σε περίπτωση αποτυχίας στα play off.

Και έρχεται η μητέρα των μαχών την Κυριακή του Θωμά με τον Άρη στο Απόστολος Νικολαΐδης.Έναν Άρη πιο φορμαρισμένο από ποτέ και χωρίς δεύτερες σκέψεις την καλύτερη ομάδα των play off….

Ματς κομβικό που θα κρίνει το τι θα συμβεί από δω και πέρα στην μάχη της Ευρώπης.Ο Παναθηναϊκός δείχνει μετά τα νικηφόρα ματς με τον Ολυμπιακό και την Λαμία ότι πατά καλά και δείχνει σε χορτάρι και πάγκο έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Η έξοδος στην Ευρώπη πέραν για λόγους πρεστίζ σου φτιάχνει την επόμενη χρονιά και από οικονομικής άποψης.Περισσότερα έσοδα από χορηγούς και διαρκείας,τηλεοπτικά και Uefa και έτσι έρχεται η ώρα και για μεταγραφές από πιο πάνω ράφια που θα δώσουν την δυνατότητα στην ομάδα να παλέψει για το πρωτάθλημα στο εγγύς μέλλον.

Το ερώτημα είναι ένα όμως.Ο κόσμος το θέλει,ο Αλαφούζος θα το επιδιώξει κάτι τέτοιο;;;

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα