Feel like a woman….. – XXL

Απόγευμα Τρίτης, καθισμένη στον καναπέ μου πίνοντας πράσινο τσάι άρχισα να σκέφτομαι ξανά και ξανά εκείνο το απόγευμα καθώς επέστρεφα από το εμπορικό κέντρο, εκείνο το απόγευμα που ξανάνιωσα γυναικά…!

Όπως όλες τις άλλες ημέρες του καλοκαιριού, επέστρεφα στο σπίτι περνώντας από το μικρό δάσος το οποίο βρισκόταν λίγα μέτρα από το εμπορικό κέντρο. Στη ζέστη της πόλης, ήταν μια ευχάριστη παράκαμψη, φορούσα μια μίνι φούστα  και ένα κίτρινο Top. Δεν φορούσα σουτιέν, καθώς πάντα μου άρεσε να ελκύω τα βλέμματα του αντρικού πληθυσμού που καρφώνονταν στις καλοσχηματισμένες ρώγες μου…!!

Το μικρό δάσος φαίνονταν απέραντο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν λίγο μεγαλύτερο από ένα φυσικό πάρκο σε οποιοδήποτε κέντρο κάθε μεγάλης πόλης. Αυτό που το έκανε να μοιάζει τεράστιο ήταν η πυκνή βλάστηση και η σιωπή που βασίλευε μέσα του. Στα μισά του δάσους δύο άνδρες, δυο γομάρια, εμφανίστηκαν απο το πουθενά. Ήταν αρκετά ψηλοί και τα βλέμματα τους δεν φαινόντουσαν τόσο φιλικά.  Από το βλέμμα τους κατάλαβα πολύ καλά τι ήθελαν, αλλά αυτό που δεν γνώριζαν ήταν ότι και εγώ το ήθελα πολύ περισσότερο …….

Ήταν η περίοδος  που με είχε παρατήσει το αγόρι μου και είχα να ……….. πάνω από 2μηνο. Αισθανόμουν να έχω πέσει σε σεξουαλικό κώμα και έτσι οι δύο κακόβουλοι άντρες που ήθελαν μόνο ένα πράγμα από μένα, έμοιαζε σαν ένα όνειρο! Η σκέψη της αντίδραση τους  καθώς με πλησιάζανε απλά αισθανόμουν ότι υγραινόμουν απίστευτα !! ένιωθα ήδη το …….. μου να γουστάρει….

Προσπαθούσα να κάνω την ”φοβισμένη”  την στιγμή που ένας από τους δύο έβαλε τα μεγάλα και στιβαρά χέρια του στους ώμους μου, εμποδίζοντας κάθε κίνησή μου. Όλα έγιναν πολύ
γρηγορά σχεδόν αστραπιαία. Ο 2ος βρισκόταν μπροστά μου και μου χούφτωνε τα γεμάτα και πλούσια στήθη μου, με τις ζεστές παλάμες του οι οποίες με επεξεργαζόντουσαν απάκρη σάκρη λες και ήταν η πρώτη του φορά …… Το ηλίθιο χαμόγελο που είχε με έκανε να καταλάβω ότι είχαν καιρό να αγγίξουν γυναικά. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όσο μια πληρωμένη πόρνη καθώς αισθάνομουν τον ……….. του 1ου που ακουμπαγε το κορμί μου και πίεζε πάνω στο κωλομέρι μου.

Αφού λοιπόν άφησε τα στητά και καυλωμένα στήθη μου, με άρπαξε από το μαλλί κάνοντας με να σκύψω τόσο πολύ δίνωντας του την στάση που περίμενε, κέντραρε με τον υγραμένο
και σκληρό ”Βουκεφάλα”’ του και κρατώντας τον στο χέρι του, άρχισε να μου τον τρίβει στα χείλη  με τέτοια πίεση που ένοιωθα ότι θα με πνίξει …… Δεν αντιστάθηκα καθόλου, ηταν όπως πρέπει, όπως ακριβώς τον ονειρευόμουν.  Άρχισα να τον ρουφάω σαν μια διψασμένη σκύλα, ενώ ταυτόχρονα αισθανόμουν τον άλλον, αυτόν που με είχε κλειδώσει με μία κίνηση, ακριβώς από πίσω μου, να με αγγίζει και να σκίζει με απίστευτη ευκολία το εσώρουχο μου…!  εκείνη την στιγμή σταμάτησε σα να ήθελε να θαυμάσει τις ”συμπληγάδες” μου……

Έχω βάλει όλο τον ……….. στο στόμα και συνεχίζω να τον ‘’περιποιούμαι’’ λές και ικανοποιούσα το αγόρι μου ”θεέ μου… πόσο πόρνη νοιώθω…!!”,  τα χείλη μου αγγίζουν τις ολοστρόγγυλες μπάλες του, κι’αυτός συνεχόμενα πιέζει κλείνωντας μου τον αέρα … νομίζω ότι θα πεθάνω απο ασφυξία, δεν μπορώ να αναπνέυσω απο την καύλα …!! Ο δεύτερος αφού επεξεργάστηκε γλείφοντας με μαεστρία την πίσω ‘’πόρτα’’ μου, με μία κίνηση αριστοτεχνική  σπρώχνει βαθιά και με δύναμη το  χοντρό  εργαλείο του βαθιά μέσα μου…. Θεέ μου δεν μπορώ να ελέγξω πια τον εαυτό μου…… αυτήν την στιγμή έχω ένα σκληρό και χοντρό εργαλείο μέσα μου που με οργώνει ηδονίζοντας όλο το κορμί μου και έναν 2ο χοντροκομένο ………… που με δυσκολία μπαίνει στο στόμα μου, με κίνδυνο να με πνίξει από την καύλα ……

Το σώμα του χτυπούσε βίαια στα κωλομέρια μου, κάνοντας με να νοιώθω ότι την πίσω πόρτα μου την ανοίγει όσο κανένας άλλος, πόσο μάλλον αυτός ο βλάκας ο πρώην μου που δεν του άρεσε από πίσω ….. σχεδόν καθόλου…

Πήγαινε τόσο βαθιά, που σχεδόν θα έβγαινε από το στόμα μου.! Ήταν σαν ένα άγριο άλογο που ήθελε να με ξεσκίσει στα δύο, τον ένιωθα…. Ηταν σίγουρα προικισμένος. Δεν κράτησαν πολύ… μάλλον είχα δίκιο…. είχαν καιρό να πάνε με θυληκό και οι δυό τους… τελείωσαν σχετικά γρήγορα αλλά με αυτούς τους ‘’δύο’’ έμεινα αρκετά ικανοποιημένη και με το πάρα πάνω…….!!!

Τα υγρά τους ήταν παντού, στα χείλη μου, στην πλάτη μου, μέσα μου…. Με έριξαν στο έδαφος και με κοίταξαν, μου χαμογέλασαν ειρωνικά με το πιο αλήτικο πονηρ΄χαμόγελο που έχω δεί ποτέ στην ζωή μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι χάρη σε αυτούς ξανάνιωσα…..

Τώρα θα τελειώσω το τσαγάκι μου, θα βάλω ένα μίνι, ένα τολμηρό Top χωρίς σουτιέν και θα περάσω για πολλοστή φορά από το ίδιο δάσος…… ακόμα ελπίζω …ποιός ξέρει τι μπορεί να μου συμβεί. ..!!!

 

XXL STORIES …….

Διαβάστε Περισσότερα