Φωτιά και τσεκούρι στους απανταχού Οργανωμένους |El Comandante

Ντου της Αστυνομίας, σε Συνδέσμους Φιλάθλων, λέει.
Ε, και;
Είναι ανεγκέφαλα όλα αυτά τα αρρωστάκια, αλλά όχι τόσο, όσο να μην φροντίσουν μετά απ’ αυτό που έγινε, να κρύψουν, το… οπλοστάσιό τους.
Οι δε οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων, έσπευσαν να εκφράσουν την λύπη τους, τη δυσαρέσκειά τους για το συμβάν κ.λ.π., κ.λ.π. με τη διαφορά ότι δοθείσης ανάλογης ευκαιρίας, το ίδιο θα έπρατταν κάποιοι απ’ αυτούς.
Η ιστορία αυτό διδάσκει. Δεν είναι η πρώτη φορά που οπαδοί σκοτώνονται μεταξύ τους. Ούτε και η τελευταία θα είναι. Όταν το σύστημα ολόκληρο, έχει μάθει να προσφεύγει στην γελοία καραμέλα του «Καταδικάζουμε την βία απ’ όπου κι άν προέρχεται» (αλλά στα ευχολόγια και στις παπαριές μένουμε μόνο) δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όταν οι εκάστοτε Κυβερνώντες, αρκούνται στο να ξεστομίζουν όλες αυτές τις βαρύγδουπες γελοιότητες της ξύλινης γλώσσας που χρησιμοποιούν και από μέτρα, μηδέν, τότε ξεχάστε την… «δικαίωση» του Άλκη, του Μπλιώνα και του κάθε άτυχου που άφησε την τελευταία του πνοή, με το όνομα της ομάδας του στα χείλη.
Δολοφονία Άλκη: Και δεύτερο βίντεο «κλειδί» έχουν στα χέρια τους οι Αρχές -  ΤΑ ΝΕΑΑγαπητή κυβέρνηση, με ημίμετρα και μέτρα που είναι για τα μάτια του κόσμου και που αύριο θα ξεχαστούν και με την πρώτη ευκαιρία, θα επαναληφθούν ίδια και χειρότερα, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε στα γήπεδα της χώρας.
Κλείστε χτες ει δυνατόν, ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους Συνδέσμους Φιλάθλων της χώρας. Γιατί πολύ απλά, αυτοί δεν είναι φίλαθλοι. Φονιάδες εν υπνώσει, πρεζάκια, σεσημασμένοι, εκπρόσωποι του υπόκοσμου, «βαποράκια» και κάθε «καρυδιάς καρύδι» είναι, που λυμαίνονται τους ιερούς ναούς του ποδοσφαίρου.

Ναί, θα καούν μαζί με τα ξερά και τα χλωρά και θα κλείσουν Σύνδεσμοι που έχουν την ιστορία τους. Δεν γίνεται αλλιώς όμως… Πρέπει να τελειώνουμε οριστικά με αυτήν τη σύφιλη!
Κλείστε όλους τους Συνδέσμους και κηρύξτε εν μία νυκτί, παράνομες όλες τις υπάρχουσες Οπαδικές οργανώσεις. Απαγορέψτε την ίδρυση οπαδικών συνδέσμων, μέχρι νεοτέρας, μέχρι κάποια στιγμή να αποφασίσουμε να γίνουμε σ’ αυτόν τον κωλότοπο, υπεύθυνοι πολίτες, υγιείς οπαδοί και άνθρωποι. Με το ποδόσφαιρο έτσι όπως είναι, οι οργανωμένοι οπαδοί είναι το καρκίνωμά του. Όποιος θέλει να δει την ομάδα του, θα πάει στο γήπεδο. Κι όταν θα πάει, θα υπάρχει κλειστό κύκλωμα με κάμερες. Έκανες την μαλακία σου; Πέταξες κέρμα; Μοίρασες φάπες σαν καλός κουραδόμαγκας που είσαι; Θα σε βλέπει το… VAR της ασφάλειας γηπέδου, θα σε ζουμάρει, θα κόβει τη σκατόφατσά σου, θα έρχονται οι άνθρωποι της ασφάλειας που θα υπάρχει, θα σε παίρνουν σηκωτό και με βάση το εισιτήριο που είχες κόψει με την ταυτότητά σου, θα γίνεται πιστοποίηση στοιχείων και θα σου απαγγέλοντα και οι προβλεπόμενες ποινές:
Διετής φυλάκιση, χωρίς δυνατότητα έφεσης και αναστολής.
Παράλληλα: πρόστιμο 10.000 ευρώ κι άν δεν έχεις, να τα πληρώσεις, η κάθε ημέρα που θα περνάς στη μπουζού, θα ισοδυναμεί με 2 ευρώ. (Πλήρωσες τα μισά και σου λείπουνε 5.000; Μείνε άλλα 7 χρονάκια μέσα, να εμπεδώσεις καλύτερα, τα αποτελέσματα του νταή που έκρυβες μέσα σου και γύρνα μετά από 10 χρονάκια να ξαναπιάσεις τη ζωή σου από εκεί που την άφησες…).
Απαγόρευση είσοδου δια βίου. Ναί, δια βίου. Άν νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να κάνεις το γήπεδο, να μοιάζει με το μπουρδέλο που σε μεγάλωσαν, είσαι γελασμένος. Θα το πληρώσεις με το να μην μπορείς να ξαναδείς για το υπόλοιπο της ζωής σου από κοντά την ομάδα σου.
Άλκης, 19 ετών, δολοφονημένος | Blog - Χρήστος Κιούσης | GazzettaΠώς είπατε;
«Απάνθρωπα» μέτρα;
Δεν εφαρμόζονται πουθενά;
Και ποιός σας είπε ότι είστε πολιτισμένοι ή έστω άνθρωποι, για να τυγχάνετε καλύτερης μεταχείρισης; Ένα μάτσο αγρίμια, είστε οι περισσότεροι, ανάγωγοι υπάνθρωποι, που πουλάνε μαγκιά στις πλάτες των πολλών.
Ένα τσούρμο από κομπλεξικά κωλόπαιδα είστε οι περισσότεροι που ελέω απρόθυμων να βάλουν τάξη Αρχών, νομίζουν ότι το γήπεδο, η εξέδρα, η ομάδα τους ή ίδια είναι τσιφλίκι τους.
Στα σπίτια σας όλοι. Με εσάς λιγότερους, οι αληθινοί οπαδοί θα αρχίσουν να ξανάρχονται στα γήπεδα. Και με τους δεύτερους πλειοψηφία, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να στρώσουν τα πράγματα.
Έχει το “μέταλλο” η Πολιτεία να τελειώνει μιά και καλή με αυτές τις συμμορίες τσόγλανων που έχουν για ηγέτες τους, κάτι πληρωμένους ενίοτε από τις Διοικήσεις των ομάδων ανεπάγγελτους, οι οποίοι σαν τις βδέλες, ζούνε πουλώντας το οπαδιλίκι τους, ως επάγγελμα; Ιδού η Ρόδος, για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλο Χαριλάου. Βάλτε επιτέλους, τέλος στους “Άντε-γειάδες” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φωτιά και τσεκούρι, τώρα!

El Comandante

Διαβάστε Περισσότερα