Φωτιάς Λαμπρός τον οδηγεί …. Ι AL Jazeera

Διαβάζοντας απο χθές το βράδυ άρθρα για τον χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ προσπαθώ να κατανοήσω την λογική πολλών δημοσιογράφων για την σχέση τους με την μπάλα και το αιώνιο ερώτημα, “η μπάλα ξέρεις τι έχει μέσα …?? ” ” Κούρτιτς Λαμπρός τον Οδηγεί !!!”, ”Δόκτωρ Κουρτιτς …..”, ”Είχε Κουρτιτς …..” και η παπάτζα πάει σύννεφο ……

Προσωπικά δεν θέλω να κάνω καμμία κριτική του ματς, αυτό είναι κάτι που έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, σβήστηκε απο τον χάρτη μωρ αδελφέ μου, πάει δεν ασχολεισαι με αυτό και ο λόγος είναι προφανής….. ένας Φωτιάς, έβαλε φωτιά και μπόυρμπερι σε ένα παιχνίδι που είχε μεγάλο ενδιαφέρον για πολλούς ποδοσφαιρόφιλους, ειδικά για τον φετινό ΟΦΗ ο οποίος είναι να τον πιείς στο ποτήρι, μια ομάδα που πάιζει ωραίο ποδόσφαιρο και προσπαθεί να ακολουθήσει τα χνάρια του παλιού καλού ΟΦΗ του Ευγένιου Γκεραντ.

Και εκεί λοιπόν που περιμένεις να δείς ένα ωραίο ματς, και με την γλυκιά προσμονή να δείς τον ΟΦΗ να δαγκώνει τον προβληματικό, γερασμένο εφετινό ΠΑΟΚ, βλέπεις ένα διαιτητή, που προσωπικά δεν πρέπει να ξασφυρίξει ούτε σε γυνάικα στον δρόμο …. να μεταμορφώνεται σε σκηνοθέτη ταινιών επιστημονικής φαντασίας και να κάνει την εξής ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ για τα χρονικά του VAR …..

Ενω ο ΟΦΗ έχει αναπτυχθεί, έχει φτάσει στην περιχοή του ΠΑΟΚ, πετυχαίνει ένα γκολ απο κανονική ανάπτυξη μέσα στο παιχνίδι, οι πάιχτες και το τεχνικό επιτελείο πανηγυρίζουν όλοι μαζί, αυτός, βάσει του VAR, μετά απο 7 λεπτά περίπου, αποφασίζει να ακυρώσει το γκολ, και να βάλει τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί στον ματς .

ΥΓ : Μην τσιμπιέστε…. μην τρίβετε τα ματάκια σας ….. ΦΩΤΙΑ τον ΛΕΝΕ και όλα τα Κρητικάκια κλαίνε……

ΥΓ 2 : Ειληκρινά αυτός ο τύπος θέλει πολύ να ξανασφυρίξει ?????

ΥΓ 3: Δεν το λέω ειρωνικά αλλά ο τύπος έχει κάνει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης…… οπότε καταλαβαίνετε ότι όλα κάπως δικαιολογούνται …….

 

AL JAZEERA

Διαβάστε Περισσότερα