Φουρτουνο ΑΣΤΡΟ μου λαμπρό.. Ι SERPICO

Μάλιστα κύριοι. Παρακαλάμε να φυλάει ο Θεός αυτό το παιδί τον Φορτούνη, να είναι καλά, γερός και δυνατός, διότι όπως φάνηκε και σήμερα ουδείς από τούς υπόλοιπους είτε καινούργιοι είτε παλιοί ΔΕΝ μπορεί να κουβαλήσει στις πλάτες του τον Ολυμπιακό!

Μπήκαν από την αρχή, μπήκαν στην μέση, μπήκαν στο τέλος την μεγάλη διαφορά δεν την έκανε κανένας. Απαγορεύεται να ξεκουραστεί ο Φορτούνης, ούτε βέβαια να τραυματιστεί και ούτε βέβαια να μαζέψει κάρτες για να λείψει κάποια αγωνιστική.

Πάρτε ευκαιρία είπε σήμερα ο Μαρτίνεθ σε ορισμένους, ξεκίνησαν βασικοί τον αγώνα και όπως πιστεύω είδατε κυμάνθηκαν στην μετριότητα. Όταν λες ότι έχεις γεμάτο ρόστερ και πολλές λύσεις αυτό θα πρέπει και να το αποδεικνύεις στο χορτάρι. Αλλιώς χειμώνας έρχεται ανοίγεις την ντουλάπα και βγάζεις παλτά.

Ξέρω ότι γίνομαι αυστηρός αλλά εγώ ρε παιδιά αυτά είδα σήμερα στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Άσε τον πανικό τα τελευταία 4-5 λεπτά. Ρε ούτε ένας να πάρει λίγο την μπάλα και να ηρεμήσει την ομάδα. Εγώ βλέπω ότι λέμε ότι ο Μαρτίνεθ κτίζει την ομάδα, αλλά ούτε τις βάσεις για να πέσουν τα μπετά δεν έχουμε ακόμα δει.

Βέβαια σημαντικό το αποψινό τρίποντο αλλά πρέπει να λέμε και διάφορα συμπεράσματα πού βγαίνουν από την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Τα περισσότερα αύριο αφού ηρεμήσουμε λίγο………

SERPIKO!

Διαβάστε Περισσότερα